Viktig seier over Kjelsås

Åsane spilte en imponerende kamp og vant 3-0 mot Kjelsås på Myrdal i dag.

Åsane hadde full kontroll på Kjelsås under dagens kamp på Myrdal. Det første målet kom allerede etter 14 minutter spilt og for en scoring det var. Senai Hagos la til rette for Simen Lassen som smalt til og klinket ballen i nettet bak Kjelsås sin keeper som ikke rakk å reagere på skuddet.

Etter målet tok Kjelsås litt mer over, men de klarte ikke å skape noen farligheter foran Eirik Østgaard i Åsane-målet. Det var Åsane som var nærmeste å øke til 2-0 ved Senai Hagos på overtid av 1. omgang, men det ville seg ikk helt og Åsane gikk til pausen med en 1-0-ledelse.

Smalt til fra start i 2. omgang

Da 2. omgang startet smalt Åsane til fra start og økte ledelsen til 2-0 før minuttet var spilt.

Martin Ueland startet en kontring der han vant tilbake ballen fra Kjelsås og ble med fremover på kontringen. Senai Hagos forserte nedover mot dødlinjen og la ballen ut til Ueland som sto helt alene på straffemerket og dunket ballen i mål.

Etter 75 minutter punkterte Didrik Fredriksen kampen da han dunket til fra 18 meter etter en pasning fra Senai Hagos, som dermed fikk sin tredje målgivende pasning for dagen.

Det var ikke kun på Myrdal at det gikk Åsane sin vei. Grorud og Fram Larvik avga begge poeng og Åsane ligger nå kun ett poeng bak ledende Grorud og har to poeng ned til Fram Larvik som ligger på 3. plass.

Dette blir en thrilleravslutning på sesongen når det nå gjenstår kun tre kampen.

FAKTA

Åsane - Kjelsås 3-0 (1-0)

Myrdal stadion, PostNord-ligaen avd 2. 261 tilskuere. Dommer: Jørgen Haugen (Kurland).

1-0: Simen Lassen (15.)
2-0: Martin Ueland (46.)
3-0: Didrik Fredriksen (75.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen (Magnus Bruun-Hanssen fra 82.), Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Didrik Fredriksen, Simen Lassen - Stian Nygard, Håkon Lorentzen, Senai Hagos (Kristoffer Stava fra 87.) - Kasper Nissen (Joakim Hammersland fra 70.).