Viktig borteseier over KFUM i kvaliken!

Vi havnet under 1-0, men snudde det til 1-2 seier på slutten.

Vi kom best i gang borte mot KFUM på Ekeberg i dag. Vi dominerte spillet i det første kvarteret og kom til noen gode muligheter foran KFUM sin keeper

Etter det første kvarteret så spilte KFUM seg mer inn i kampen og kom til den største sjansen i første omgang. En god Borger Thomas i Åsane målet redder skuddet fra Robin Rasch. Etter en god KFUM periode så jevner kampen seg mer ut og spillet bølger litt frem og tilbake før dommeren blåser av den første omgangen.

To deilige mål snur kampen

KFUM gikk hardt ut i starten av den andre omgangen og i det 54 spilleminuttet så får de betalt. Etter mye frem og tilbake inne i vår boks så Lars Larsen ballen kontant i mål bak Borger Thomas fra omtrent syv meter. KFUM fortsetter å styre spillet en periode etter mål før vi kommer mer og mer inn i kampen igjen.

I det 69 spilleminuttet så gjør vi vårt første spillerbytte. Erik Huseklepp kommer inn for Nikolai Harris på venstre kanten og det går kun seks minutter etter at Huseklepp kom inn før han utligner. Han plukker opp ballen ute på kanten og går innover i banen før han skyter og skrur ballen lekkert inn i det lengste hjørnet bak en sjanseløs keeper.

Fire minutter før slutt får Michael Ogungbaro ballen på ca 23 meter og tester skuddfoten. Ballen går via en KFUM forsvarer og i bue over keeper og inn i nettet og vi har snudd kampen.

Ledelsen holder hele veien inn og vi drar tilbake til Bergen med en 2-1 ledelse før returkampen på Myrdal søndag 25 November klokken 13:00. Her blir det gratis inngang og vi oppfordrer alle til å komme for å støtte martyrene i kampen om OBOS spill i 2019!