Vi viser kvalik-kampene mot Notodden! Sikre deg billetter her!

Få med deg det spennende kvalik-oppgjøret mot Notodden med våre egne kommentatorer!

Etter to utrolig deilige seiere mot Kvik/Halden er vi klare for OBOS-liga kvalik mot Notodden i det som blir et ulidelig spennende dobbeltoppgjør. Første kamp spilles borte på Optime stadion, før alt skal avgjøres hjemme på Myrdal.

Kampene er noen av de viktigste kampene i Åsanes historie og vi oppfordrer alle supportere, tilhengere, foreldre, spillere, oppmenn, ansatte, forbipasserende, slekt og venner av noen som er involvert i klubben, uvenner av noen som er involvert i klubben osv. til å kjøpe billett til kampene.

Første kampen vises søndag 19.04 klokken 18.00, og paradoksalt nok vil to av hovedaktørene kommentere kampen.

Vi har Thomas Anthun som kommentator og han vil ha Joakim Hammersland (superspiss) og Eirik Østgaard (aldrende keeper med gode historier) ved sin side.

For en sårt tiltrengt god fotballopplevelse, sett med oransje briller (spoiler) så er dette ingenting å lure på. Tidspunkt og kommentatorer for kamp nummer to kommer vi tilbake til, men vi kan røpe at deres navn rimer på Peen og Sluseklepp.

Billetter for å (gjen)oppleve kampene kan kjøpes på Vipps! (nr. 601536) og det koster kun 100 kroner, for begge oppgjørene!


Annonse fra Obos-ligaen: