Uavgjort mot Viking

Det ble 1-1 etter en god kamp mot Viking i dag.

Åsane reiste i dag til Nærbø, litt utenfor Bryne for treningskamp mot Viking.
Viking kom best i gang og scoret allerede etter  seks minutter av kampen. Krohnberg får stå helt upresset på ca 20 meter å lade kanon. Han banker ballen i stangen i det lengste hjørnet og i mål.
Viking fortsetter med sitt press etter målet og får en stor mulighet etter ti minutter.  Det blir slått en ball inn i feltet som en Viking spiller er først på og kommer seg forbi Østgaard. Vinkelen blir heldigvis litt for skrå og ballen går i nettveggen.

Etter 20 minutter kommer Åsane mer og mer med i spillet, men klarer ikke helt å komme til de store mulighetene før Huseklepp drar seg fint igjennom og skaffer straffespark etter 28 minutter. På straffen er Jonas Hestetun sikker. Han sender keeperen den ene veien og banker ballen til den andre siden.

Etter dette så skjer det ikke så mye før lagene går til pause med stillingen 1-1.

Står imot presset på slutten

Den andre omgangen er en veldig levende omgang med mange gode muligheter begge veier. Åsane er veldig farlige på kontringer og er nærme ved to anledninger i den andre omgangen. Nikolai Harris Kommer i fint driv nedover siden og slår en fin pasning ut 45 grader til Huseklepp som klemmer til. Kun en god redning fra Iven Austbø hindrer Åsane scoring.

Den neste store muligheten er det Nikolai Harris som står for. Han kommer på et fint løp fremover og  avslutter fra hjørnet av 16 meteren. Nok en gang varter Austbø i Viking målet opp med en god redning.

På slutten av kampen så er det Viking som presser mot Åsane målet, men Åsane forsvarer seg godt og står imot Viking sitt press på en god måte og kampen ebber ut med uavgjort og 1-1.

-For vår del er det både plusser og minuser i denne kampen, men det er et god resultat mot et av opprykkslagene på bortebane. Jeg syns vi står bra imot defensivt og er farlige når vi kommer på kontringer.
Jeg ser og at vi har noe forbedringspotensiale i vårt eget spill, spesielt i den første omgangen, Sier Mons Ivar Mjelde.

Nå er det fri/individuelt resten av helgen for spillerene før det er avreise til Marbella på Tirsdag.