Uavgjort mot Ham Kam

Det endte 1-1 i hjemmekampen mot Ham Kam i dag

Åsane tok i dag imot den gamle storklubben Ham Kam som er nyopprykket til Obos-ligaen på Myrdal Stadion.

Åsane kom best i gang og styrte kampen fra Erik Huseklepp sparket i gang kampen. Den første store muligheten kom allerede etter to minutter. Tomas Kristoffersen slår corneren inn på hode til Solli som stusser den mot mål. På streken står det en Ham Kam spiller som redder ballen fra å gå i mål.

Åsane fortsetter å holde trykket opp og det betaler seg noen minutter senere. Etter syv minutter lader Erik Huseklepp skuddfoten og sender avgårde et skudd. Ham Kam sin keeper gir retur på skuddet og der er Dennis Antwi på rett plass og pirker returen i mål.

Kampen jevner seg litt mer ut etter dette, men Åsane forsvarer seg godt å slipper ikke Ham Kam til i den første omgangen. Det er Åsane som er nærmere 2-0 enn Ham Kam er utligning. Tomas Kristoffersen sender avgårde en skikkelig kanon kule på et frispark i det 36 minutt. Kun en veldig god redning fra Ham Kam sin keeper hindrer at det står 2-0.

Slipper Ham Kam mer til i den andre omgangen

Den andre omgangen starter litt likt som den første. Det er Åsane som kommer best i gang og er veldig nær å gå opp i 2-0 i det 48 minutt. Håkon Lorentzen sender avgårde et godt skudd som Ham Kam sin keeper redder. På returen så er Dennis Antwi veldig nær å sette sin andre for dagen, men han når akkurat ikke frem til ballen. Etter dette tar Ham Kam mer og mer over kampen og får sin utligning i det 77 minutt. Ham Kam får et feilaktig idømt straffespark. Straffen redder Borger Thomas mesterlig, men returen går dessverre i mål og kampen ender da 1-1.

-Eg syns vi starter bra og får 1-0 og skaper en del sjanser. Det er mye positivt i den første omgangen der vi slipper de lite til. I 2 omgang så syns jeg vi gir litt initiativet fra oss. Vi blir litt stresset og evner ikke å utnytte de rommene de gir oss. Vi innbyr litt til en duellkamp og der er Ham Kam ganske gode. Det er litt skuffende trend i kampen at vi blir dårligere og at de blir bedre, sier Mons Ivar Mjelde