Uavgjort mellom Åsane 2-Smørås

Det endte 3-3 mellom Åsane 2 og Smørås på Myrdal i dag

Åsane fikk en god start på kampen og fikk seg en tidlig ledelse etter ett nydelig Åsane angrep. Det ble rullet fint opp og Jonas Vågen ble spilt fint spilt igjennom på venstre siden før han slår inn i boks til Joel Mvuka som vendte vekk en spiller og banket ballen i mål før klokken hadde passert syv minutter.

Når klokken passerte 32 minutter så utliknet Smørås på et langskudd som traff en Smørås spiller som flikket ballen i mål. Det så ut som om spissen som flikket ballen var offside plassert, men dommeren godkjente målet.

Når dommeren blåste til pause så stod det 1-1 på resultattavlen.

Åsane startet bra i den andre omgangen, men ble straffet i det 69 minuttet når det ble gjort en stor feil i forsvaret til Åsane som gjorde  at Smørås sin spiss kom alene igjennom med Thomas Hille. Alene med keeper så ikke spissen noen feil og satte ballen i nettet bak Hille.

Like etterpå så svarte Åsane når de kom på en kontring. Ballen havnet hos Stava på høyre kanten som la inn på bakerste stolpe hvor Eirik Våge dukket opp og stanget ballen i nettet.

Når klokken viste 78 minutter spilt så er det nok en gang en personlig feil i forsvaret som gjør at Smørås går opp i 2-3 ledelse. Et svakt tilbakespill blir snappet opp at en Smørås spiller som setter ballen i mål.

Etter 87 minutter så utlikner nok en gang Åsane og denne gangen er det Kristoffer Stava som blir spilt fint igjennom av Kasper Nissen og alene med keeper så gjorde ikke Stava noen feil og satte ballen i det lengste hjørnet.

Kampen endte 3-3 og siden Bjarg også spilte uavgjort i dag så ligger Åsane 2 fremdeles ett peong bak ledende Bjarg på tabellen.