Joachim Soltvedt

Uavgjort i Grimstad

Det endte uavgjort i Grimstad etter en flott scoring av Joachim Soltvedt.

Åsane dro sørover til Grimstad for oppgjøret mot Jerv i den niende serierunden i OBOS-Ligaen.

Det ble en rolig start på kampen der ingen av lagene klarte å etablere noe trykk mot motstanderen sitt mål. Spillet bølget litt frem og tilbake, men det var Jerv som hadde ballen mest i kampen.

Vi må faktisk helt til den 39 spilleminuttet før kampens første sjanse kom.
Jerv´s Lind ble tredd igjennom aleine med Østgaard i Åsane målet. Lind fyrte av og ballen smalt i tverliggeren før den spratt ned på streken igjen. Det ble ropt på mål fra hjemmepublikummet, men dommerteamet mente at ballen ikke var over streken. Det var ikke mulig å se på tv bildene om ballene var inne eller ikke.
Det var det eneste spennende som skjedde i en kjedelig første omgang.

Andre omgangen startet som den første sluttet. Jerv hadde et spillemessig overtak, men Jerv klarte ikke å komme til noen store sjanser før de tok ledelsen i det 63. minuttet. Jerv spilte seg rundt på høyrekanten og slo et innlegg inn i 16meteren som gikk forbi Østgaard i Åsane målet. På bakerste stolpe dukket Jerv innbytter Jacob Toft opp og han strakk seg så lang han var og fikk en tå på ballen og fikk tuppet den i mål.

Byttet innpå og reddet poeng

Etter at Jerv gikk opp i ledelsen løftet Åsane seg litt høyere i banen og begynte å overta spillet litt. Mons Ivar Mjelde gjorde to offensive bytter i det 71minuttet når Vadim Manzon og Joachim Soltvedt ble byttet innpå.

K P
11 Bryne 3 3
12 Sandnes Ulf 3 3
13 Åsane 2 2
14 Mjøndalen 3 2
Manzon var farlig frempå ved to anledninger og Joachim Soltvedt reddet uavgjort i det 87. minuttet. Soltvedt ble spilt fri i feltet litt ute på høyresiden. Han dunker til med høyre foten og ballen går perfekt inn i det lengste hjørnet og Åsane redder uavgjort mot Jerv.

Åsane sikret seg dermed poeng i den fjerde kampen på rad. det har blitt to seire og to uavgjort på de fire siste kampene og Åsane er absolutt med i kampen om kvalik plassene.

Kampfakta

  • Disse 11 startet

  • Eirik Østgaard

  • Fredrik Heggland, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Sondre Bjørnshol

  • Joakim Hammersland, Simen Lassen, Jonas Hestetun, Stian Nygard

  • Kristoffer Nesse Stephensen, Geir André Herrem

  • Bytter: Vadim Manzon og Joachim Soltvedt inn for Stian Nygard og Fredrik Heggland

Annonse fra Obos-ligaen: