Trenerteamet har forlenget kontraktene

Åsanes A-lagsteam Morten Røssland og Sindre Tjelmeland har forlenget kontraktene sine ut 2021-sesongen.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Duoen er inne i sitt andre år som ansvarlige på Myrdal. Førsteåret ble kronet med opprykk til OBOS-ligaen, og åpningen på nest øverste nivå har gitt ni poeng på de fem første serierundene.

Kontraktene som opprinnelig løp ut årets sesong er nå forlenget ut 2021. Daglig leder i Åsane Fotball, Gorm Natlandsmyr, forklarer det slik:

- Vi ønsket ikke å bruke et krevende korona-år som fasit på om Morten og Sindre skulle få tilbud om nye kontrakter. I stedet kontaktet vi dem før seriestarten i sommer og signaliserte vilje til å ha dem med oss både i 2020 og 2021. Vi ble raskt enige, og det er jeg glad for, forteller daglig leder.

Han anerkjenner jobben trenerne har gjort, og legger til at spillergruppen stiller seg fullt og helt bak valget om å forlenge.

 - Akkurat nå er alle i hele klubben enige om de veivalgene som er gjort, både når det gjelder spillestil og lokal forankring. Vi utvikler oss sammen, og Morten og Sindre er de rette til å lede oss sportslig, fortsetter Natlandsmyr.

Saken fortsetter under bildet av Morten Røssland:

Morten Røssland trener
Foto: Hordalandsfotball.no.

For Morten Røssland var det enkelt å takke ja til forlengelse av trenerkontrakten:

- Det skjer mye positivt i Åsane akkurat nå. Vi har pekt ut en spennende og tydelig retning, og folk begynner å få øynene opp for de vi kaller Åsane-fotball. I tillegg skal vi snart flytte inn på et nytt, fantastisk anlegg. Dette vil jeg være med på, sier han.

Sindre Tjelmeland har vært assistenttrener i 55 prosent stilling frem til nå. Stillingen økes nå til 100 prosent og gir Etne-karen anledning til kunne påvirke i enda større grad.

- Jeg er takknemlig for at jeg får denne muligheten. Sammen skal vi ta nye steg, utvikle gode spillere, få resultater og bygge oss sterkere. Reisen er bare så vidt startet, opplever han.      

Neste mulighet for Åsane i OBOS-ligaen kommer allerede fredag klokken 18.00 når KFUM Oslo er motstander på bortebane. Deretter kommer Tromsø til Myrdal førstkommende mandag klokken 18.00.

Personer med sesongkort kan være til stede på oppgjøret. 1500,- for voksne og 750,- for barn, honnør og studenter.

KJØP SESONGKORT

Annonse fra Obos-ligaen: