Tre poeng med hjem fra nord

Vi slo Senja 2-0 i dag og tok med oss tre viktige og deilige poeng hjem til Åsane

Etter en sur og kald treningsøkt på Senja Stadion på Lørdag, så viste værgudene seg fra en litt bedre siden når det nærmet seg kampstart på Søndag. Vi var det førende laget fra start mot Senja og vi fikk mange muligheter til å ta ledelsen, men vi ble for ineffektive foran mål.

Når klokken hadde passert 22 minutter så satt endelig ballen i nettet bak Senja sin keeper. En corner ble slått inn i Senja feltet og Håkon Lorentzen la ballen ut til Senai Hagos som fra omtrent hjørnet av 16 meteren banket ballen i nettet bak Senja sin keeper og vi fikk endelig uttelling etter å ha vært nær på ved flere anledninger.

Etter målet så prøvde vi å jage ett nytt mål, men det siste kvarteret av den første omgangen så kom Senja mer og mer med i kampen og vi gjorde mange personlige feil, men heldigvis så ble vi ikke straffet av Senja for noen av de og til pause så ledet vi 1-0

Seier og 2 plass på tabellen

Den andre omgangen startet med ett nytt Åsane press, som endte med at vi økte ledelsen til 2-0 etter 66 minutter spilt. Senai Hagos vant ballen høyt i banen og satte fart fremover før han spilte til Martin Ueland som kom fremover på venstresiden. Martin spilte tilbake igjen til Senai som spilte fri Stian Nygard på høyresiden. Stian curlet ballen rundt Senja sin keeper og det stod 2-0 på tavlen.

Etter at vi gikk opp i 2-0 så begynner Senja å flytte frem flere folk og kom til noen småfarligheter, men vi hadde grei kontroll og når dommeren blåste av kampen så ble tre poeng med hjem til Åsane.

Siden Kjelsås tapte sin kamp i dag så tok vi over 2. Plassen på tabellen som gir kvallik til OBOS-ligaen. Så vi trenger din støtte på tribunen når Bærum gjester Myrdal på lørdag klokken 14:00