To nye spillere klar for Åsane!

Viljar Birkeland og Andreas Fantoft er de to nyeste tilskuddene i Åsane troppen.

De to lokale ungguttene Viljar Birkeland(19år) og Andreas Fantoft(18år) har nå signert for Åsane. Begge to kommer fra Brann. Viljar er et kjent fjes for de som tidligere har følgt ungdoms fotballen i Åsane. Han spilte i Åsane frem til han var på G16 laget før han gikk til Brann.

To unge tilskudd

-Det er to unge spillere som kommer inn i en etablert OBOS tropp. Begge de to nye tilskuddene har vist at de mestrer tredje divisjons nivå og har prestert godt i de kampene vi har sett de. Dermed har de blitt invitert til trening med oss.
Der har de vist trenerne om at det her er et godt håp for at de i nær fremtid kan ta steget inn på OBOS arenaen. Dette er utviklings spillere som vi tar inn på to årskontrakter, sånn at de får tid til å utvikle seg, sier Trond Bjørndal

Viljar vender hjem

-Viljar vender nå hjem igjen til Åsane. Han har alltid vært en bauta når han spilte på de aldersbestemte lagene og dermed var det ingen overraskelse at Brann ville ha han. Nåløyet for å komme gjennom på stadion er mindre enn her hos oss, og vi har hatt god erfaringer med spillere fra Brann som har tatt steget videre hos oss,sier Trond Bjørndal

Viljar Birkeland er en robust og spennende back. Han har vært med på U16 landslaget og har dermed spilt med flagget på brystet.
Andreas Fantoft hat også vært med på landslaget. Han var med U18 landslaget under årets sesong.

-Andreas Fantoft har samme historie som Viljar. Det som er felles med begge er at de har trent mye med Brann og var med på treningsleir med Brann i vinter. Andreas er et år yngre enn Viljar og er en god sentral midtbane spiller. Han er flink i nærområdene sine og er en god ballspiller som evner å se større linjer i spillet, han har også to giftige skuddføtter. De skal begge få tid i gruppen så vi har tro på at de kan ta videre steg, sier Trond Bjørndal. 

Det er etter et godt samarbeid med et løsnings orientert Brann som har gjort at denne overgangen gikk i orden, sånn at de kan fortsette sin utvikling hos oss.

Annonse fra Obos-ligaen: