Straffebom - men sikret ett poeng

Åsane kunne fort vunnet, men reiste hjem med 1-1 og ett poeng fra bortekampen mot Sandnes Ulf.

Klikk på vinduet over for å se sammendrag fra kampen.

Sindre Austevoll var delaktig i det som skjedde i begge ender av banen i 1-1-oppgjøret. Han sovnet et lite øyeblikk og lot Kent Håvard Eriksen snappe ballen og score 1-0 etter mindre enn fire minutters spill i Sandnes.

Men så gjorde han det godt igjen i andre enden av banen en knapp halvtime senere. Den storvokste stopperen kom frem på corner og lurte ballen over streken.

Straffemiss fra Udahl

Så kom muligheten som kunne gitt Åsane alle tre poengene. Dommeren pekte på straffemerket etter 50 minutters spill. Henrik Udahl ventet ut keeper, men satte ballen til side for målet...

Deretter hadde begge lag sjanser til å avgjøre oppgjøret. Bakerst hos Åsane var keeper Mark Jensen svært god, og bidro sterkt til at hjemmelaget bare scoret én gang.

Uavgjort betyr at avstanden ned til nettopp Sandnes Ulf fortsatt er på tre poeng. Åsane er nummer fem i OBOS-ligaen med 32 poeng når 21 kamper er spilt.

FAKTA

Sandnes Ulf - Åsane 1-1 (1-1)

OBOS-ligaen. Østerhus Arena. Dommer: Daniel Higraff.

1-0: Kent Håvard Eriksen (4.)
1-1: Sindre Austevoll (31.)

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen - Emil Kalsaas (Jonas Eide Vågen fra 26.), Sindre Austevoll, Sigurd Kvile, David Wolfe - Kristoffer Valsvik (Martin Ueland fra 90.), Simen Lassen - Stian Nygard, Håkon Lorentzen, Harald Nilsen Tangen (Joakim Hammersland fra 83.) - Henrik Udahl (Senai Hagos fra 83.).

Nå venter KFUM Oslo på Myrdal neste lørdag. Det finnes ledige billetter til kampen - så løp og kjøp!