Sterk borteseier

Åsane tok en sterk 1-0 seier borte mot Arendal i dag.

Åsane startet kampen mot Arendal med et trøkk og intensitet som bare måtte bety en ting i dag, nemlig seier.

Åsane rullet opp med det ene angrepet etter det andre og det var en total overkjøring av Arendal de første 45 minuttene.
Det eneste som manglet var og få ballen i mål. Det manglet ikke på mulighetene men skuddene gikk enten rett utenfor eller så ble de litt for enkle for Arendal sin keeper.

Arendal hadde kun en måte og spille på. Det var og pumpe ballen opp på svære Peter Kovacs og de kom til noen avslutninger på den måten, men ingen som traff mål. Åsane forsvaret gjorde en veldig god jobb med å hindre Kovacs og de andre store Arendal spillerene i å komme til muligheter foran Borger Thomas i Åsane målet. Dermed stod det 0-0 til pause i Arendal.

To seire på rad

Når den andre omgangen er ca 10 minutter gammel utbryter kommentatoren på Eurosport etter en god periode av Åsane at det ligger et Åsane mål i luften, mens Joachim Soltvedt gjør seg klar til å ta et hjørnespark.

Joachim Soltvedt slår et perfekt hjørnespark inn i feltet og Kristoffer Nesse Stephensen header ballen rett i mål og sender Åsane opp i ledelsen.

Åsane fortsetter og kontrollere kampen etter de gikk opp i ledelsen og er nærmere 2-0 enn Arendal er og utligne.

Åsane spiller seg ikke til så veldig mange sjanser på slutten, men har full kontroll på kampen og triller mye ball. Arendal får ikke til noen ting på slutten av kampen og når dommeren blåser av kampen så vinner Åsane fullt fortjent sin andre kamp på rad.

Skudd på mål 0-8 og skudd totalt 4-14. Så Åsane var ganske overlegen på skuddstatistikken.

Åsane er klar for neste kamp som er på Myrdal søndag 6. August klokken 18:00. Da kan du også kanskje få se Huseklepp debutere som Åsane spiller.