Skal teste seg mot landets beste 18-åringer!

Utviklingsavdelingen i Åsane Fotball har gleden av å meddele at våre 18-åringer skal spille i en nasjonal serie i regi av Norsk Toppfotball. Der vil våre unge, lovende spillere få utfordringer og referanser på topp nasjonalt nivå.

Den nyoppstartede serien, som erstatter fjorårets nasjonale G19-serie, vil gå av stabelen allerede i slutten av februar og vil derav gå i 20 serierunder frem til november måned. Åsanes 2000- og 2001-modeller vil dermed få brynt seg på blant annet Strømsgodset, Bodø/Glimt, Tromsø, Viking og Start. Allerede i februar kommer Viking på besøk til Myrdal Stadion. 

- Det gir en enorm motivasjon for både trenere, spillere og ledere i klubben. Å få spille i en nasjonal serie mot så gode og sterke lag med så sterke utviklingsavdelinger vil gi oss utfordringer og referanser vi ikke har mulighet til å få lokalt. Dette gjør at vår utviklingsavdeling tar ytterligere store steg i retning av vår visjon om å ha et fremdragende utviklingstilbud. Jeg er strålende fornøyd med at vi får muligheten til å delta i divisjonen og kan forhåpentligvis høste store gevinster både i form av forbedret treningskvalitet og forbedret kampplattform, som vil gjøre sannsynligheten større for å produsere enda flere spillere til a-laget, uttaler utviklingssjef Sindre Tjelmeland (28).

Utviklingssjef Sindre Tjelmeland
Utviklingssjef Sindre Tjelmeland

På nyåret spikres den endelige terminlisten med kampdato og klokkeslett. Det vil bli presentert på Åsane Fotball sine hjemmesider og da er det bare å møte opp for å se fremtidens Åsane-spillere mot topp nasjonal motstand!

Annonse fra Obos-ligaen: