Sesongens første bortetap

Etter en glimrende start på kampen raknet det for Åsane mot Raufoss. Det ble sesongens første bortetap.

Klikk på videoen over for å se det viktigste som skjedde i kampen mot Raufoss.

Da Senai Hagos regisserte en Åsane-kontring som Henrik Udahl scoret på i kampens tredje minutt, så fremgangen ut til å fortsette for våre bortesterke gutter.

Slik ble det ikke. Raufoss utnyttet en svak Åsane-pasning da hele laget fosset fremover i angrep, og hjemmelaget fikk straffe da Jonas Vågen felte Ryan Doghman.

Østgaard hadde fingrene på ballen, men den gikk dessverre i nettet til 1-1. Syv minutter før pause måtte keeperen hente en ny ball ut av nettet etter en heading fra innlegg.

Deretter var det jevnt, men Åsane hadde ikke det presise spillet som har malt i stykker flere motstandere denne sesongen. Da kampen var i ferd med å ebbe ut, lurte Raufoss inn kampens tredje.

Nå har laget en etterlengtet pause frem til hjemmekampen mot Jerv tirsdag 8. september. Den kommer godt med etter 13 tøffe serierunder på under to måneder.

Åsane ligger på 6. plass i OBOS-ligaen med 19 poeng akkurat nå.

Fakta

Raufoss - Åsane 3-1 (2-1)

OBOS-ligaen, Nammo stadion. Dommer: Svein Tore Sinnes (Flekkefjord). Gult kort: Håkon Leine, Edvard Race (Raufoss), Senai Hagos, Didrik Fredriksen, David Wolfe (Åsane). Tilskuere: 200.

0-1: Henrik Udahl (3.)
1-1: Marius Alm (str. 31.)
2-1: Ikhsan Fandi (38.)
3-1: Gard Simenstad (9.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Emil Kalsaas (Ole Didrik Blomberg fra 41.), Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Jonas Vågen (David Wolfe fra 46.) - Simen Lassen, Kristoffer Valsvik - Didrik Fredriksen (Martin Ueland fra 78.), Håkon Lorentzen (Harald Tangen fra 78.), Senai Hagos (Kristoffer Stava fra 46.).