Senket LSK med Åsane-fotball

Med typisk Åsane-fotball ble storheten Lillestrøm sendt hjem fra Myrdal med 3-1 i bagasjen.

Det så ikke ut som en festkveld da storfavoritt Lillestrøm scoret før publikum hadde funnet setene sine på Myrdal. Men guttene reiste seg fra sjokket og spilte seg gradvis inn i kampen.

De begynte etter hvert å skape sjanser, blant annet ved Henrik Udahl som traff stangen, men 1-1 lå ikke i nettet før Kristoffer Larsen ordnet sitt første Åsane-mål noen minutter etter pause.

Så skjedde det som ingen utenforstående trodde ville skje: I stedet for at Lillestrøm skulle slå tilbake og snu kampen, var det Åsane som var nærmest i jakten på seieren.

2-1 kom etter 75 minutter da en Håkon Lorentzen-avslutning traff LSK-spiller Aleksander Megalvis og lurte lagets keeper.

Så - på overtid - kontret Didrik Fredriksen inn 3-1 som ble sluttresultatet. Det var fullt fortjent etter spill og sjanser.

Dermed er Åsane oppe i ni poeng etter fem serierunder og ligger på 6. plass i OBOS-ligaen etter en sesongåpning med rimelig vanskelig kampprogram.

Nå venter KFUM Oslo på bortebane på fredag, før Tromsø er motstander på Myrdal mandag 3. august. De som ønsker å være til stede på denne kampen - og resten av sesongen - kan kjøpe sesongkort til bare 1500,-. nå.

Kjøp sesongkort

FAKTA

Åsane - Lillestrøm 3-1 (0-1)

Myrdal stadion. OBOS-ligaen. Dommer: Mischa Kellerhals (Orre IL fotball). Gult kort: Kristoffer Stava (Åsane). Tilskuere: 200.

0-1: Torbjørn Kallevåg (2.)
1-1: Kristoffer Larsen (54.)
2-1: Aleksander Melgalvis (selvmål 74.)
3-1: Didrik Fredriksen (93.)

Åsane: Eirik Østgaard (Thomas Hille fra 46.) - Ole Didrik Blomberg, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, David Wolfe (Martin Ueland fra 85.) - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen - Kristoffer Stava (Emil Kalsaas fra 87.), Håkon Lorentzen, Kristoffer Larsen (Didrik Bjornstad Fredriksen fra 60.) - Henrik Udahl.