Seier over Lysekloster

Åsane slet med å få uttelling, men vant tilslutt 1-0

Åsane møtte i dag Lysekloster til treningskamp i Vestlandshallen. Kampen ble spilt over 2x35minutter.

Det var Åsane som kom best i gang og styrte spillet i kampen, men det manglet litt i de avgjørende øyeblikkene foran målet til Lysekloster. Det ble stort sett bare halvsjanser ut av angrepene.

Åsane hadde god kontroll defensivt på Lysekloster i hele kampen og slapp de nesten ikke til foran Åsane målet i det hele tatt. Lysekloster hadde den største sjansen i den første omgangen. Den kom etter en corner fra høyre som blir slått godt inn i feltet. Ballen heades over Eirik Østgaard i Åsane målet, men en god innsats på første stolpe gjorde at den ble avverget på streken.

Åsane stilte med følgende lag fra start: Eirik Østgaard-Fabian Rimestad, Ole Martin Kolskogen, Magnus Bruun-Hanssen-Taye, Stian Nygard, Simen Lassen, Viljar Birkeland-August Selnes, Joakim Hammersland, Senai Hagos

Byttet hele laget i pausen

Åsane gjorde 11 bytter i pausen og stilte med et nytt lag når den andre omgangen ble sparket i gang. Laget som startet den andre omgangen var: Borger Thomas-Rilwan, Aleksander Solli, Martin Ueland-Sondre Bjørshol, Jonas Hestetun, Andreas Fantoft, Nikolai Harris-Geir André Herrem, Erik Huseklepp, Dennis Antwi

Kampbilde i den andre omgangen var mye likt som i den første. Åsane styrte spillet og slapp Lysekloster sjelden til foran eget mål.
Det gikk ikke lang tid før kampens eneste mål kom. Erik Huseklepp ble spilt fint igjennom og satt ballen enkelt i mål alene med keeper.

Prikken over i en manglet

-1-0 over Lysekloster, det kunne og burde vært både 2 og 3-0, vi slipper de lite til og har noen gode sjanser. Det er noe bra og noe som kladder litt, men alt i alt så fikk spillerene en god spilløkt på en onsdagskveld.
Vi mangler litt den kjente prikken over i en. Vi bør kunne score flere mål enn vi gjør i dag og det håper jeg vi klarer å gjøre i tiden fremover. Vi trenger å få satt ballen i mål for å senke skuldrene litt og få enda mer selvtillit, sier Mons Ivar Mjelde.

Neste mulighet for å se Åsane i aksjon er mot Brann på lørdag. Kampen spilles i Vestlandshallen og kampstart er klokken 16:00