Se hvilket nummer Huseklepp får på drakten!

– Gleder meg veldig til å spille for Åsane, sier han.

Mens resten av Åsane-laget er på Sørlandet for å spille kamp mot Arendal, skjer det fortsatt ting på Myrdal. Søndag ettermiddag ble spiller nummer 18 presentert. Erik Huseklepp har returnert til Bergen, til Åsane!

– Jeg var klar for å sette meg på flyet til Arendal og spille i dag, men det ble litt for brått. Men jeg er klar til å spille neste helg – da får jeg trent en uke med laget også, sier bergenseren.

I 16-tiden møtte han bergenspressen, og viste seg med den oransje drakten for første gang. Huseklepp har kommet på lån fra Haugesund ut 2017-sesongen. Sannsynligvis får han debuten sin hjemme på Myrdal søndag 6. august kl. 18.

Gledelig gjensyn

Gjensynet med Bergen og inntredelsen i den oransje drakten betyr også gjensyn med trener Mons Ivar Mjelde. Både treneren og Huseklepp ser fram til et nytt samarbeid. 

– Det blir kjekt å spille med Mjelde igjen. Det virker som om han har en tydelig plan på hva jeg skal her i Åsane, og han var veldig giret på å få meg hit. Vi har alltid hatt en god tone oss imellom, forteller Huseklepp.

Som de fleste kjenner til har Huseklepp masse erfaring fra Brann, utenlandsspill og det norske A-landslaget. Den erfaringen håper han å kunne bidra med overfor de unge i Åsane.

Forbilde og referansepunkt

Huseklepp-overgangen kom i stand takket være hjelp fra en av Åsanes nære samarbeidspartnere. Sportslig leder Trond Bjørndal sier det er mange som har jobbet for å få bergensprofilen til nordre bydel.

– Vi føyer oss inn i rekken av de som sier Huseklepp er en historisk signering for Åsane. Det er ikke hver dag man lander en avtale med en slik spiller, sier Bjørndal.

Han mener det er viktig å få inn en slik profil på flere måter.

– Det er viktig å få inn denne typen spiller som kan være en referanse for de aller minste. Det er av stor verdi at han går inn som en etablert og erfaren spiller, men det er av minst like stor verdi utenfor banen også, som et forbilde og et referansepunkt.

Vi ønsker ham hjertelig velkommen, og gleder oss til å se ham i aksjon på banen! 

Annonse fra Obos-ligaen: