Reklamehuset blir Åsane-partner

Veletablerte Reklamehuset blir med Åsane Fotball på den videre reisen. Målet er nye bedriftskunder.

Reklamehuset er en komplett leverandør av firmaprofil. De produserer og leverer alt fra logodesign, trykksaker, skilting, bil-dekor og vindusfasader, til messeutstyr. Og sist, men ikke minst: Klær, tekstiler og give-aways med påtrykt firmalogo.

Firmaet er lokalisert i flotte lokaler i Galteråsen i Knarvik. Daglig leder Evy Eknes håper samarbeidet med Åsane vil tilføre bedriften nye firmakunder fra andre siden av Nordhordlandsbroen.

- Åsane bydel er et interessant marked for oss, og vi tror et samarbeid med Åsane Fotball kan åpne nye dører. Klubben tilbyr et spennende forretningsnettverk, og ikke minst er Åsane Fotball i voldsom utvikling både sportslig og organisatorisk, sier Eknes.

Etableringen av Arena Nord er en del av pakken som gjør et samarbeid enda mer interessant.

- Vi tror både publikum og bedrifter i Nordhordland vil føle større nærhet til Åsane Fotball når den nye arenaen åpner. Vi ser spesielt frem til å bruke Arena Nord som en møteplass for sponsornettverket, men skal også ha arenareklame der, forteller Eknes.

Saken fortsetter under bildet:

Reklamehuset Evy Eknes kvadrat
MED PÅ LAGET: Daglig leder i Reklamehuset, Evy Eknes, gleder seg over at bedriften hun leder skal inn i Åsane sitt forretningsnettverk.

For Åsane Fotball er det svært positivt at aktører i Nordhordland ser sørover og finner det interessant å gjøre forretninger gjennom det nettverket klubben bygger opp, og som nå består av rundt 20 bedrifter innenfor en rekke forretningsområder.

Passer inn i klubbens profil

Klubbens nyansatte salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, tror ikke Reklamehuset blir den siste samarbeidspartneren fra den delen av fylket vårt.

- Reklamehuset er offensive, akkurat som spillerne på laget vårt. De er lokale, akkurat som oss, men de ser samtidig muligheter til å utvide markedet sitt og gjøre forretninger andre steder. De passer godt inn i vår profil, sier han.

Berntsen forteller at Åsane kommer til å presentere flere nye samarbeidspartnere de neste ukene.

- Koronakrisen preget fortsatt mange, men alle merker et stort behov for å komme i gang igjen, og med seriestarten i OBOS-ligaen bare noen uker unna kan vi i Åsane hjelpe bedrifter med den synligheten og markedskraften de behøver etter noen tøffe måneder, sier han.  

Les mer om Reklamehuset her.

Annonse fra Obos-ligaen: