Ran på Grefsen stadion

Åsane gikk på et ufortjent 2-1 tap for Kjelsås på Grefsen Stadion i dag. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Åsane var litt rufsete i starten, men etter å ha spilt i 15 minutter så kommer Åsane mer og mer med i kampen og produserer ett par gode muligheter som burde resultert i noe. Først blir Stian Nygard felt inne i feltet, men dommeren vinker overaskende nok spillet videre.  Ikke lenge etterpå så header Martin Ueland en corner mot mål. Ballen blir reddet på strek av en utespiller med det som kan se ut som armen, men det blir ikke blåst straffe her.

Istedenfor så kommer Kjelsås på en sjelden visitt foran Åsane målet i det 31 minutt. Akinbola Akinyemi satt ballen kontant i mål fra rundt 15 meters hold. Like etter dette så scorer Håkon Lorentzen, men assistentdommeren vinker den av for offside og annullerer målet, noe som ser feil ut. Når det nærmer seg pause så har Åsane mange gode muligheter med blant annet et skudd i stolpen, men vi går til pause med 1-0 til Kjelsås.

Spill mot ett mål i andre omgang

I den andre omgangen så går Åsane ut i ett høyt tempo og er sulten på mål i den andre omgangen og det går ikke lang tid før vi får betalt. I det 58 minuttet legger Håkon Lorentzen inn til Joakim Hammersland som banker inn utligningen fra kloss hold.

Dessverre går det ikke lang tid etter utligningen før det blir gjort en feil fra Åsane som resulterer i en kontring i mot der Kjelsås spilleren får gå langt fremover med ballen og spiller igjennom en medspiller som setter ballen forbi Østgaard

Videre i den andre omgangen så spiller Åsane virkelig bra og trykker på foran Kjelsås sitt mål, men ballen vil ikke inn. Håkon Lorentzen har ett skudd i tverliggeren og vi har flere andre gode muligheter, men dessverre så ender det med 2-1 tap i dag. Nå ser vi fremover mot oppgjøret mot Elverum på Myrdal Stadion på lørdag.