Praktisk info til dere som skal på Ranheim-kampen

Vi oppfordrer våre 200 tilskuere på Ranheim-kampen om å følge reglene for gjennomføring av kamp under covid-19.

Rammen rundt blir annerledes enn alt annet vi har opplevd på Myrdal stadion når Åsane møter Ranheim mandag klokken 18.00. Det er en begrensning på 200 tilskuere, og ingen billetter blir solgt i døren på kampdag.

Les deg opp på forhånd

PARKERING: Det er ingen parkeringsmuligheter ved Myrdal stadion eller Vestlandshallen. Vi oppfordrer folk til å bruke sykkel eller kollektivtransport. Om man kommer med bil vil parkeringsplassen på Blokkhaugen skole være et godt alternativ.

INNGANG: Bakken på sørsiden av Myrdal stadion er eneste adkomstvei for tilskuere. Hold avstand til hverandre hvis det blir tendenser til kø, og ha klar mobilen med QR-koden som viser at du har gyldig sesongkort (eller ta ut en print som viser det samme.)

KUN SITTEPLASSER: Det er ikke tillatt med ståplasser på arena. Alle skal ha sitt eget sete. Det betyr at de som pleier å stå øverst på tribunen må finne seg et sete så fort de ankommer stadion.

AVSTAND MELLOM ALLE: For å sikre at det er minst én meters avstand mellom alle tilskuerne vil bare annen hver seterad tas i bruk. Så skal det være TO ledige seter mellom hver tilskuer, også personer som er i familie eller har nær relasjon. Dette er regler vi som arrangør er blitt pålagt å følge.

VERTENE GUIDER DEG: Våre verter er på plass ved innslipp og på tribunen og hjelper dere med å finne en god plass der reglene om avstand opprettholdes. Det er ikke nummererte billetter.

SITTEUNDERLAG: For å sørge for at du sitter godt, vil alle tilskuere få utdelt sitteunderlag fra vår partner OBOS ved ankomst.

KIOSKSALG: Det er kiosk øverst på tribunen mot Vestlandshallen. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler - og reglene for smittevern og hygiene opprettholdes 100 prosent. Hold avstand til personen foran deg dersom det blir kø. Vi tar Vipps og kort.

VASK HENDENE: Ved bruk av publikumstoalettet i enden av Åsastuen minner vi om viktigheten av renhold. Benytte såpe.

BRUK ANTIBAC: Det er flere stasjoner med Antibac på anlegget, spesielt ved kiosken. Benytt muligheten før du handler.

UNNGÅ KYSSING OG KLEMMING: Selv om fotball er følelser og alle har lyst å feire en Åsane-scoring, så krever smittevernreglene at man unngår å komme for nær hverandre på arrangementet. Unngå å hoste og nyse når du er nær andre.

INGEN BORTESUPPORTERE: Reglementet sier med tydelighet at det ikke skal selges billetter til bortesupportere til kampene. Ranheim-fans må se kampen på TV.

LYTT TIL SPEAKER: Kampens speaker kommer til å minne om arrangementsreglene underveis. Vi ber publikum følge hans anmodninger slik at arrangementet blir trygt for alle.

Vi gleder oss til å se dere!

Annonse fra Obos-ligaen: