Poengdeling for G19-1

Det ble poengdeling på Myrdal for Åsane G19-1 på Myrdal i dag.

Åsane fikk en forferdelig start på kampen når NBK går opp i 1-0 allerede etter fire minutter spilt. NBK får spilt seg enkelt igjennom og alene med keeper så gjør NBK sin spiss ingen feil og setter ballen i mål.

Etter den dårlige starten på kampen så kommer Åsane mer og mer inn i kampen og produserer noen store muligheter, men det skal gå 36 minutter før den sitter for Åsane. Åsane kommer på en nydelig kontring 3 mot 2 og Markus Skarstein blir spilt alene igjennom med keeper og setter ballen kontrollert forbi keeper og i mål.

I det 41 minuttet så blir Åsane redusert til ti mann når Steffen Låstad holder igjen NBK sin spiller som er på vei igjennom omtrent på midten og blir vist det røde kortet av dagens dommer.

Mer skjer det ikke i den første omgangen og til pause står det dermed 1-1.

I den andre omgangen så er det Åsane som styrer og fullt fortjent så går Åsane opp i 2-1 i det 77 minuttet med Oskar Simonsen. Dessverre så utligner NBK like etterpå til 2-2 etter en feil bak hos Åsane.

I det 89 minuttet så får NBK straffe, men en meget god redning fra Åsane sin keeper hindrer at NBK får med seg alle poengene fra Myrdal og kampen ender 2-2.