Overtidsscoring sikret seieren!

Jonas Hestetun sin scoring på overtid sørget for at Åsane slo Florø i den viktige kampen i dag.

Før dagens kamp mot Florø så lå Åsane på sikker plass, men kun tre poeng foran Florø som lå på nedrykksplassen. Så i denne kampen så var det veldig viktig for begge lag å ikke tape.

Åsane kom godt i gang i bortekampen og ballen smalt i mål allerede etter 16 minutters spill. Joakim Hammersland blir spilt rundt på kanten og han slår et flott innlegg som treffer Håkon Lorentzen på pannen. Lorentzen header ballen via tverrliggeren og i nettet bak Florø sin keeper.

Ett par minutter senere så får Florø sin eneste store sjanse i den første omgangen, men en god redning fra Borger Thomas i Åsane målet hindrer utligningen i den første omgangen.

Etter 61 minutter så kom utligningen fra Florø. De tok en kort corner hvor ballen havnet tilbake til Java som sender inn et innlegg som inbytter Eikeng header inn bak Borger Thomas.

Etter utligningen så bølger det litt frem og tilbake og begge lag kommer til noen muligheter, uten at keeprene blir satt på de største prøvene. Kampen roer seg litt ned en liten periode frem til klokken passerer 90 spilte minutter.

I det første overtidsminuttet så kaster Nikolai Harris et langt innkast inn mot den bakerste stolpen. Der står Jonas Hestetun helt alene og bredsider ballen inn i mål og sørger for at alle tre poengene blir med tilbake til Åsane.

Dette var et stort steg mot fornyet spill i OBOS-ligaen og når Strømmen gjester Myrdal Stadion på søndag klokken 12:00 så trenger vi din støtte på tribunen for å sikre OBOS spill på Myrdal i 2019 også!