Overlegen seier over Lysekloster

Åsane kjørte over Lysekloster og vant til slutt 6-2 på Myrdal Stadion i dag.

Åsane møtte i dag Lysekloster på Myrdal Stadion til den nest siste treningskampen før det braker løs den 14 April. Åsane vant meget komfortabelt 6-2.

Etter 17min scorer Stian Nygard og salto blir feiring. Martin kommer igjennom på venstre siden og slår ballen ut 45grader til Stian som banker den i mål.

I starten av kampen så styrer Åsane alt av spillet og Lysekloster får knapt låne ballen. Midtveis i omgangen kommer Lysekloster mer med i spillet og det er en periode der det bølger litt frem og tilbake.

Etter 39min så kommer Åsane sitt andre mål. Ole Didrik Blomberg slår en hard og presis corner som treffer Martin Ueland perfekt på hodet. Martin header ballen kontant i det lengste hjørnet og Åsane går opp i en 2-0 ledelse som står seg til pause.

Tidlig redusering, men Åsane svarte

Etter 59min så reduserer tidligere Åsane spiller Simen Næss for Lysekloster på frispark fra skrått hold som sniker seg inn på nærmeste stolpe. Dette var Lysekloster sitt første skudd på mål i kampen.

Det går knappe 2 minutter etter Lysekloster scoret før Åsane svarte. Ole Didrik ble felt inne i straffe feltet og Kristoffer Valsvik satt straffen kontrollert i mål.

Etter 71min så øker nykommer Didrik Fredriksen til 4-1 med et nydelig skudd etter at Henrik Udahl la ballen perfekt ned til Didrik.

Knappe to minutter seinere så setter Henrik Udahl inn 5-1. Stian Nygard spiller Henrik fint igjennom og Henrik skyter ballen i nettet i det nærmeste hjørnet.

I det 79min så blir Henrik Udahl tomålsscorer. Marius Bildøy får ballen på venstre siden å slår en perfekt ball gjennom til Stian Nygard på høyre siden. Nygard slår en perfekt ball inn til Udahl som setter den kontant i nettet.

I det 81 minuttet så får Lysekloster enda et trøstemål. Plutselig står en Lysekloster spiller alene i feltet og får ballen. Han får en enkel oppgave med å sette den i nettet bak Thomas Hille i Åsane målet.

I det 85minuttet så blir Bildøy revet ned i feltet og Åsane får straffe. Valsvik går frem for å ta den, men setter dessverre ballen utenfor målet.

Åsane endte opp men å slå Lysekloster 6-2 og det virker som om de oransje er godt i rute frem mot seriestart.