Overbevisende 4-0-seier over Øygarden

Et Åsane-lag uten mange av sine meste etablerte spillere dominerte kampen mot Øygarden og vant 4-0.

Det var et offensivt Åsane-lag som tok imot Øygarden til treningskamp i Vestlandshallen onsdag. De første 15 minuttene hadde Åsane mye ball og trillet rundt et lavtliggende Øygarden-lag før ballen ble satt i mål for første gang.

Joel Mvuka kom seg fint ned til dødlinjen og slo inn til Stian Nygard som satte ballen kontant i mål.

Åsane fortsatte å presse etter dette, men klarte ikke å overliste Øygarden sin keeper flere ganger i 1. omgang.

2. omgang var kun to minutter gammel da Henrik Udahl først avsluttet, det ble gitt retur som Joel Mvuka snappet opp. 17-åringen avsluttet, men ble blokkert. Returen havnet hos Håvard Foldnes som banket ballen i mål bak tidligere Åsane-keeper Borger Thomas i Øygarden-målet.

I et 66.minuttet var det Henrik Udahl sin tur til å sette ballen i mål. Magnus Skjelvan fosset nedover høyresiden og gikk helt til dødlinjen før han slo ut til Henrik Udahl som kontant satte ballen i nettet.

Like før sluttvar  det kremfoten til Kristoffer Stava som satte inn kampens siste mål. Stava avanserte med ballen og banket til fra ca 25 meter. Ballen føk i krysset!

Åsane lot flere ungdommer prøve seg i kamp mot OBOS-rivalen fra Sotra. Fra start spilte Joel Mvuka og debutant Andrius Dolzenko. I løpet av kampen kom Kim Brakstad, Yonas Larsen og nok en debutant,Magnus Skjelvan, inn.

Alle gjorde en kamp kamp. Både Joel og Magnus fikk seg en assist.

Åsane har vunnet samtlige fire treningskamper i vinter. På lørdag venter FK Haugesund i storhallen på Karmøy. Deretter reiser laget på treningsleir til Marbella.