Oppdatering fra G16/G19 troppen

Her kommer en oppdatering fra G16/G19 gruppen

For sesongen 2020 har klubben bestemt å utvide satsningen rundt fjorårets G16, til en utvidet treningsgruppe med to kamparenaer i både G16 og G19. Året begynte bra med en god oppkjøring for en motivert og spennende spillergruppe, og gruppen fikk en del nye fjes og forsterkninger tidlig i året. Trenerne i gruppen begynte å se et lag som tok store steg og så frem til seriestart. 

I begynnelsen av mars representerte gruppen Åsane i det Nasjonale Elitetiltaket i Trondheim, hvor guttene fikk brynet seg mot god nasjonal motstand. Rett før en planlagt treningsleir i et praktanlegg lokalisert i Polen og kvalifisering for G16 serien slo COVID-19 til. For samtlige trenere medførte dette permittering og fritak fra alle arbeidsplikter. Heldigvis fikk trenerne satt sammen et godt egentreningsopplegg for spillerne før permitteringene slo til. Trenerne ønsker å fremheve den fantastiske innsatsen fra spillergruppen igjennom perioden med egentrening. 

Etter å ha kommet i gang med fellestreninger 4.mai har vi hatt flere treningsuker med høy kvalitet, hvor spillerne har vært motiverte for å komme i gang. Etter å ha hatt et par uker treningsfri denne sommeren er trenere og spillere klar for å kjempe i både kretsserie, og ikke minst en spennende nasjonal G16 serie hvor vi blant annet møte Brann, Haugesund og Molde. 

Trenerteamet bestående av Tom Aasen, Christian Andersen, Andreas Sagstad, Martin Dalsgård og André Leknessund Wik og spillergruppen ser frem til en etterlengtet seriestart, og nye spennende tider i Åsane Fotball. 

Annonse fra Obos-ligaen: