Ole Martin Lekven Kolskogen

Ole Martin Kolskogen klar for Åsane

Åsane signerte i dag den spennende unggutten Ole Martin Lekven Kolskogen fra Os

Ole Martin Lekven Kolskogen skrev i dag under en to og et halv års kontrakt med Åsane. Ole Martin blir den yngste spilleren på A-laget. Han er bare 16 år, men har gjort seg veldig godt bemerket på treningene før juleferien.

Ole Martin har spilt for A-laget til Os som rykket ned fra 3. divisjon i år. Han kan spille både spiss og stopper og har i hovedsak blitt brukt som stopper hos Os i år.

G16 landslagsspiller

Ole Martin ble tatt ut på G16 landslaget for første gang i sommer. Han var blant annet med i troppen som spilte EM-kvalifisering i Serbia i oktober. Der startet han to av tre kamper og var med på å sende Norge til EM. 
Ole Martin har rukket å få åtte landskamper for G16 landslaget allerede.

Spennende spiller

-Ole Martin er en spennende spiller som har kommet langt i forhold til den unge alderen sin. Han er aggressiv i spillestilen og er ikke beskjeden i duellene mot både eldre og tyngre spillere, sier Mons Ivar Mjelde.

Ole Martin uttaler til Midtsiden at han har hatt en fin periode på Åsane treningene og han føler at han har blitt sett og fått gode tilbakemeldinger underveis. Han satser på å få sin debut i OBOS-Ligaen i 2018 og at han får en del spilletid på førstelaget.

Vi ønsker Ole Martin hjertelig velkommen til Åsane og håper han får en fin utvikling i klubben!

Annonse fra Obos-ligaen: