Nygard dobbel sørget for seier

To mål fra Stian Nygard sørget for 2-1 seier over Øygarden

Den første treningskampen for året på Myrdal Stadion var et faktum når Øygarden kom på besøk i steikende sol i går og det endte med 2-1 seier etter en herlig dobbel fra Stian Nygard

I den første omgangen så var det Åsane som førte kampen og burde ha scoret flere mål, men det ble litt for lite effektiv foran en god Borger Thomas i Øygarden målet.

Det første målet kom etter 12 minutter når Stian Nygard fikk ballen upresset og dunket til fra ca 20 meter. Nygard skrudde ballen rundt Borger Thomas og inn i det lengste hjørnet. Målet til Nygard var det eneste i den første omgangen og lagene gikk til pause med ledelse 1-0 til Åsane

I den andre omgangen så kom Øygarden mer med i spillet og utlignet til 1-1 i det 80 minuttet.

Like før full tid så var Stian Nygard på plass igjen. En Øygarden spiller klarer ballen rett i ansiktet på en annen Øygarden spiller og ballen havner hos Stian Nygard som enkelt kan heade inn vinnermålet fra 3 meters hold.

Det ble en god gjennomkjøring som endte i 2-1 seier til Åsane. Neste kamp er mot Sotra på mandag klokken 18:00. Tribunene vil fremdeles være stengt, men kampen kan ses på BA.no