Møller Bil Minde gir gass med Åsane

Felles verdier og satsingen på lokale talenter var viktige faktorer da Møller Bil Minde og Åsane Fotball inngikk samarbeid.

Foto: Møller Bil Minde.

Den observante Åsane-supporter oppdaget sannsynligvis at Møller Bil Minde var svært synlig under serieåpningen på Myrdal. Bilgiganten markerer seg langs banen, men også på drakten, og samarbeidet som nå er inngått er et direkte resultat av den reisen Åsane har startet på.

- Vi ser frem til samarbeidet med Åsane Fotball. Vi satser begge på unge talenter og vi har flere felles verdier som ærlig/åpen, initiativrik/utviklende og omtenksom/kameratskap. Dette sammen med en proff klubb og gode planer for fremtiden gjør at vi inngår denne avtalen, forteller Chirsitan Holmeide, salgs- og markedssjef hos Møller Bil Minde.

For Åsane er det stas at en så sterk merkevare som Audi/Møller pryder draktene og arenaen, samt tar en aktiv rolle i klubbens nettverk av samarbeidspartnere.  

- Vi er utrolig stolte over å få med Møller Bil Minde og Audi som partner i Åsane Fotball. Det hever klubben til et nytt nivå. Møller Bil Minde og Audi blir også kampsponsor for en av sesongens hjemmekamper, sier salgs- og markedssjef i Åsane, Atle Berntsen. 

Møller Bil Holmeide Berntsen
NY AVTALE: Christian Holmeide (t.v.) hos Møller Bil Minde sammen med Åsanes salgs- og markedssjef Atle Berntsen.

Bli bedre kjent med Møller Bil Minde her.

Annonse fra Obos-ligaen: