Mandagskamp på Myrdal

Førstkommende mandag klokken 17.00 er Odd 2 motstander på Myrdal.

Vi er kommet til den 20. serierunden. Tre av kampene spilles lørdag og tre på søndag. Åsane må vente til mandag fordi motstanderen er toerlaget til en eliteserieklubb.

Før helgens runde ligger Åsane på 3. plass, fem poeng bak posisjonen som gir kvalifisering til OBOS-ligaen. Det er fortsatt med å spille for.

Trener Morten Røssland forteller at gjengen er i angrepsposisisjon og har ambisjoner om å kjempe beinhardt for hvert eneste poeng utover høsten:

- Vi har hatt utfordringer med skader, karantener, skole og jobb i høst. Noe er blitt bedre. Vi får Simen Lassen tilbake fra jobbreise, mens Senai Hagos returnerer fra landslagsopphold med Eritrea.

- På den negative kontoen er Ole Martin Kolskogen dessverre ute etter å ha pådratt seg en liten hjernerystelse i kamp for G18-landslaget. Da er det positivt at Viljar Birkeland nærmer seg comeback etter skade, selv om det fortsatt er litt usikkert med ham, melder treneren.

Sist helgs kamp mot Alta var tidsvis glimrende og tidvis fortvilende. Laget ledet igjen, men uten å ta alle tre poengene. Røssland så uansett mye positivt, og er optimist før Odd 2-kampen:

- Vi vet aldri hvilke spillere toerlagene til eliteserieklubbene kommer med, men vi vet at de spiller 4-3-3 og er gode i den formasjonen. Vi tror uansett vi skal vinne kampen, forsikrer han.

Bli med på kamp!

Åsane - Odd 2 har avspark på Myrdal mandag klokken 17.00. Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: