Lorentzen kommer tilbake!

Håkon Lorentzen kommer på lån fra Sandefjord frem til sommeren.

Håkon Lorentzen kom i dag ned til hotellet og resten av laget på Marbella. Han kommer på lån fra Sandefjord frem til sommeren.

De fleste husker sikkert Håkon fra 2015 sesongen når han spilte for Åsane i OBOS-Ligaen. Han spilte fjorten kamper og scoret to mål i den oransje drakten i 2015 sesongen. Han var da på lån fra Brann, før han gikk videre til Sandefjord. Han spilte syv kamper og scoret et mål for Sandefjord i Eliteserien i fjor.

-Det er et gledelig gjensyn med Håkon når han nå kommer på lån til oss. Det var kjekt å se han igjen når han kom ned til oss her på Marbella i dag.
Håkon har blitt eldre og utviklet seg bra siden sist han var hos oss og har mange gode sider ved seg, som gjorde at vi ønsket å hente han nå, sier Trond Bjørndal.

Håkon er som sagt nå på plass med resten av laget på treningsleiren i Marbella. Han vil starte å trene med laget i morgen og det er mulig at han får spille sin første kamp allerede på søndag når vi møter Notodden her nede. Den kampen kan du se på BA, hvis du er abonnent.

Annonse fra Obos-ligaen: