Lorentzen berget det ene poenget

Åsane var best, men måtte nøye seg med ett poeng mot KFUM Oslo etter en sen Håkon Lorentzen-scoring.

Klikk på videovinduet over for å se høydepunktene fra 1-1-kampen.

Det kunne vært verre, men det kunne også vært bedre. Totalt sett var Åsane det beste laget mot osloklubben, men foran mål skapte hjemmelaget mindre enn det vi er vant til.

Det blåste kraftig på Myrdal da kampen startet, og Åsane hadde vinden mot seg. Det var likevel hjemmelaget som førte kampen og skapte flest og størst sjanser.

I tverrliggeren før pause

1. omgangs største sjanse kom etter 18 minutters spill. Kristoffer Larsen var tilbake i startoppstillingen og et naturlig valg da Åsane fikk frispark skrått utenfor 16-meteren. Kåffa slapp med skrekken, for ballen traff oppå tverrliggeren.

Senere i omgangen var Stian Nygard den som var nærmest scoring, men hans avslutningen strøk utenfor motsatt stolpe.

To mål etter pause

Målene kom i 2. omgang. Alagie Sanyang var heldig, og Åsane-keeper Eirik Østgaard tilsvarende uheldig, da gjestene tok ledelsen 1-0 etter 54 minutters spill.

Åsane ga seg ikke, gjorde flere bytter og forsøkte det meste for å score. Målet kom først etter 85 minutters spill da David Wolfe slo inn fra siden og fant godt plasserte Håkon Lorentzen foran mål. Han var presis og satte utligningen i nettet.

Dermed har begge oppgjørene mot KFUM Oslo endt med poengdeling denne sesongen. Det ble 0-0 borte, og den gang bommet nevnte Lorentzen på straffespark.

Neste motstander er Grorud på bortebane kommende onsdag. Så er det ny bortekamp mot HamKam neste helg før Ullensaker-Kisa skal gjeste Bergen.' onsdag 4. november. Denne kampen har et meget uvant kamptidspunkt, nemlig klokken 13.00 på en hverdag.

Vi kommer tilbake med info om billettsalg til oppgjøret neste uke.

Åsane har nå 33 poeng etter 22 spilte kamper i OBOS-ligaen.

Publisert: 24.10.2020, oppdatert: 27.10.2020
Skrevet av: Redaksjonen