Legger ut 20 sesongkort for salg

Frem til mandagens hjemmekamp mot Tromsø er det 20 sesongkort til salgs. Prisen er 1500,- for voksne og 750,- for barn, studenter og honnør.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball.

Til Åsanes kamper i OBOS-ligaen 2020 er det bare tillatt med 200 mennesker på tribunen. Den eneste måten å bli en av disse er å kjøpe sesongkort. 

For 1500,- er du sikret adgang på samtlige hjemmekamper i OBOS-ligaen. Salget pågår frem til mandag 3. august, samme dag som Tromsø gjester Myrdal stadion.

Sesongkortet kjøpes på nett, prosessen er enkel og vil være velkjent for publikum som har vært på Brann Stadion eller andre arenaer som også benytter TicketCo.

Kjøp sesongkort

Du får ikke et fysisk kort, men en QR-kode som leses av på mobiltelefonen din, alternativt kan du selv printe ut en papirbekreftelse med QR-koden på.

Det er flere fordeler med sesongkort, men det mest verdifulle fordelen akkurat nå er at du blir en av svært få som er sikret plass på kampene våre.

Så får du dette også:

•    Du trenger ikke billett/kort (kun vise QR-kode på mobiltelefon).
•    Du får sitteunderlag ved ankomst på alle kamper.
•    Du får forkjøpsrett på de beste plassene på Arena Nord fra 2021-sesongen.
•    Rabattert pris på cupkamper.

Innehavere av sesongkort vil, som nevnt over, få muligheten til å velge blant de beste plassene på hovedtribunen når Arena Nord åpner til 2021-sesongen. Her blir det overbygget tak, store vrimleområder og rikelig med kiosker og toaletter.

I mellomtiden (2020-sesongen) får du utdelt sitteunderlag ved ankomst på Myrdal Stadion slik at du sitter godt på tribunen som dessverre ikke er overbygget.

For barn, honnør og studenter er prisen den samme om man kjøper sesongkort eller billett fra kamp til kamp, men det er selvsagt en fordel med sesongkort siden de øvrige fordelene som er listet opp over gjelder. Og så lenge det er en begrensning på 200 plasser blir det IKKE  salg av enkeltbillett fra kamp til kamp.

KUN sesongkort gir deg garanti for å kunne følge Åsane hele sesongen!

I 2020 koster et sesongkort for barn/honnør/student 750 kroner. Man regnes som barn til og med fylte 16 år.

NB! Det blir strengt smittevern på kampene. Publikum som er til stede vil få detaljert informasjon om dette i forkant.

Kjøp sesongkort

Annonse fra Obos-ligaen: