Kolskogen på Topp 3 i talentkåring

Ole Martin Kolskogen står igjen som én av tre kandidater til å blir Årets Talent i PostNord-ligaen.

Som omtalt sist uke, var Åsane-stopperen en av de fem spillerne som hadde fått flest nominasjoner til kåringen av Årets Talent. Nå er de blitt tre!

  • Sturla Ottesen, Kjelsås
  • Robert Williams, Stjørdals-Blink
  • Ole Martin Kolskogen, Åsane

Det er klubbenes trenere pluss landslagstrenerne for G15-, G17- og G18 som har nominert inntil tre spillere hver, hvorav maksimalt en var fra egen klubb, til kåringen. Til slutt avgjør en fagjury.

Hvem av dem som til slutt vinner, avsløres rett før avspark i lørdagens serieavslutning der Åsane møter Elverum borte. Der vil enten Grorud eller Åsane ta den direkte opprykksplassen, mens den andre klubben havner på kvalifiseringsplass.

Dette sier Ole Martin

Divisjonsforeningen.no har intervjuet Ole Martin Kolskogen i forbindelse med kåringen:

- Hva har vært det viktigste for din utvikling i 2019?

- Det viktigste for min utvikling må ha vært all den tilliten jeg har fått av trenerne. Morten (Røssland) og Sindre (Tjelmeland) har vært utrolig dyktige til å utvikle meg og fulgt meg opp med masse analyse. I tillegg til en sulten spillergruppe som har fått ut det beste av meg hver trening.

- Hva er ambisjonene din som fotballspiller?

- Å få spille i en topp 5-liga.

- Hvis du vinner 20.000 kroner. Har du noe du ønsker å bruke pengene på?

- Hvis jeg vinner 20 000 kroner så kommer det til å gå til bompenger og kjøregodtgjørelse. Det er fordi jeg bruker en del penger på fremkomst til trening. Dette har mamma og pappa betalt for helt siden jeg begynte i Åsane. Dette er noe jeg ønsker å kunne betale selv, forteller han.

Elverum - Åsane, lørdag 26. oktober klokken 13.00.

Husk at du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra Åsane:

Annonse fra Obos-ligaen: