Kasper Nissen er klar for Åsane

Nest-Sotra sin tidligere toppscorer, Kasper Nissen, ble klar for Åsane på siste dag av overgangsvinduet.

Dansken er, til tross for at han knapt er fylt 22 år, er kjent navn i bergensfotballen. Som ung spiss bøttet han inn mål for Nest-Sotra. Han hadde sin beste sesong i 2016 da han scoret 18 mål på 29 kamper for de grønne på øyen. 

Siden har det blitt opphold i Sogndal, Levanger og Florø, men uten å få samme uttelling på sjansene. Nå håper Åsane at spilleren skal finne seg godt til rette på Myrdal og få frem sine beste egenskaper i høstsesongen.

- Potensialt er der, det har Kasper vist før. Nå skal vi jobbe godt sammen i høst og se om vi kan restarte ham littegrann. Målet er å finne tilbake til det nivået vi vet han har inne, sier Åsane-trener Morten Røssland.

Hentet tre nye spillere

Nissen ble Åsanes tredje signering i sommer, etter Kristoffer Stava og Senai Hagos. Til tross for mange og til dels langvarige skader i troppen, håper Røssland at de oransje vil kjempe i toppen til siste høstkamp.

- Etter helgens kamp er det blitt mange poeng opp til Grorud. Vi skal uansett slåss for hvert poeng, og for å utvikle vår tydelige spillestil og våre ambisiøse spillere måned for måned. Det bor så mye bra i denne gjengen, mener treneren.

Kasper Nissen er spilleklar for Åsane og aktuell for helgens bortekamp mot Alta. Avtalen er foreløpig ut 2019.

FAKTA

Kasper Højvig Nissen
Født: 30.08 1997
Høyde: 185 cm
Nasjonalitet: Dansk
Posisjon: Angriper
Tidligere klubber: Nest-Sotra, Sogndal, Levanger, Florø
Kontrakt: Ut 2019

Annonse fra Obos-ligaen: