Henter Kallevåg tilbake fra Sotra-lån

Skader på sentrale spillere gjør at unggutten Ole Kallevåg (19) returnerer til Åsane.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Midtbanespilleren har vært på utlån til Sotra i PostNord-ligaen siden seriestart på den nasjonale utlånsordningen for profesjonelle spillere i aldersgruppen 18-22. Ordningen tillater rask retur om nødvendig, og Kallevåg er derfor tilbake i Åsanes tropp allerede til kveldens bortekamp mot Stjørdals-Blink.

I den troppen er ikke Kristoffer Larsen. Han har pådratt seg en lyskeskade og kan neppe spille OBOS-kamper på noen uker.

I tillegg har Stian Nygards retur etter beinbruddet blitt mer komplisert enn man håpet på, slik at hans comeback er utsatt på ubestemt tid.

Jobber med flere inn

Trener Morten Røssland sier følgende om situasjonen:

- Vi visste at troppen vår kom til å merke et uvant hardkjør med tett kampprogram i en tøff liga. Vi blør litt nå, og gjør derfor noen grep, forteller han.

Kallevåg er ett av disse. Det jobbes også med flere.

- Vi jobber både med kortsiktige løsninger, for eksempel lån av unge spillere i noen uker, men også med mer permanente løsninger i det kommende overgangsvinduet som åpner tidlig i september, fortsetter Åsane-treneren.

Han påpeker at Åsane drar til Stjørdal med en god tropp og senker ikke ambisjonene selv om han merker at hardkjøret preger enkelte.

- Denne gjengen har en voldsom vilje og ekstrem lyst til å utvikle seg. Når noen er ute står andre klare til å benytte sin mulighet, forsikrer Røssland.

Stjørdals-Blink - Åsane har avspark klokken 18.00 mandag. Du kan se oppgjøret på Dplay. Deretter venter hjemmekamp mot Grorud førstkommende torsdag klokken 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: