Grunnsteinen lagt på Arena Nord

Det var en fin samling når Trond Mohn og Roald Bruun Hanssen la ned grunnsteinen på den nye storstuen Arena Nord i går.

Det hele startet med servering av en veldig god suppe fra Søtt og Salt i Åsastuen. Det ble orientert om prosjektet og Trond Mohn ble takket for sitt bidrag av politikere, idrettsrådet og av alle i Åsane Allianseidrettslag.

Alle i Åsane Allianseidrettslag er veldig glad for at Trond Mohn gir oss muligheten til å bygge Arena Nord. Her kommer det ny fotball stadion, flerbrukshall, turnhall, klatrehall, curling og ishall, flere squash baner og flere treningsrom.

Pepperkakemodell av Arena Nord
Pepperkakemodell av Arena Nord

For å vise vår takknemlighet så fikk vi hjelp av de 6 år gamle guttene og jentene på Åsane Leopard til å lage en flott modell av Arena Nord i pepperkaker. Denne kom de med og overleverte til Trond Mohn personlig.

Etter seansen i Åsastuen så gikk turen ut på byggeplassen der grunnsteinen ble lagt på det som frem til nå har vært grusbanen på Myrdal. Trond Mohn og Roald Bruun Hanssen la sammen ned steinen og et skrin som kanskje blir funnet om mange mange år.

Nå ser vi fremover mot at anlegget skal stå helt ferdig i årsskiftet 2020/2021 og vil følge byggeprosessen tett fremover.

Annonse fra Obos-ligaen: