God jul til alle Åsane-venner

Vi i Åsane Fotball ønsker å takke alle som bidro til å gjøre 2019 til et flott år for klubben.

Foto: Hordalandsfotball.

I året som snart er over kan vi se tilbake på dager med mye glede, masse hardt arbeid, noe frustrasjon - og ikke minst takknemlighet overfor alle som gir av sin egen tid for at klubben vår skal drives etter intensjonene.

Vi skal være en klubb for dem som virkelig ønsker å bli gode fotballspillere, men også en breddeklubb for alle som liker fotball og vil ha en trygg plass å være sammen med vennene sine. Vi skal dyrke kameratskapet.

Derfor er gløden i øynene til seksåringene som spilte sine eller første fotballkamper under nabocupen like gledelig å observere som jubelscenene hos A-laget som rykket opp i OBOS-ligaen. Hun som sto i kiosken som frivillig uke etter uke er like viktig som sesongens beste spiller. Han som tilbrakte hundrevis av timer på Rolland-banen som barnefotballtrener, på ren idealisme, er like viktig som dem som har arbeidsplassen sin i klubben.

Dette henger nemlig tett sammen. Topp avler bredde, og bredde avler topp. I Åsane er begge deler en del av vår visjon, og målet er å utvikle oss sånn at alle opplever oss slik, at det ikke bare blir ord på et strategidokument.

Vi har en vei å gå. En prioritert oppgave må være å binde klubben bedre sammen, slik at småguttene på Rolland blir på fornavn med Eirik, Martin, Simen, Håkon og Joakim på A-laget. Kanskje er det «proffene» våre som må starte det samspillet ved å besøke smårollingene på trening eller kamp, før de kan forvente å få gjenbesøk når A-laget spiller.

Det er all grunn til å takke for innsatsen, enten man er spiller, trener, forelder, supporter, ansatt eller samarbeidspartner. Mange har gitt av seg selv, og dere skal vite at innsatsen verdsettes. Uten dere finnes det ingen klubb å være glad i.

Vi gleder oss til 2020. Målet er at det skal bli et utviklende år, et samlende år for medlemmene, og et år der vi tar steg i arbeidet med å bygge klubb, sammen.

Så vet vi at Arena Nord er under bygging, klar til 2021-sesongen. Anlegget er en gave til idretten fra Trond Mohn, og vår takknemlighet er grenseløs. Han stiller få betingelser, men ønsker å se stor aktivitet fra morgen til kveld, idrettsglede, samhold og samarbeid. Den oppgaven forbereder vi oss på, og vi gleder oss til å ta det ansvaret.

Takk for innsatsen - og god jul!

Hilsen daglig leder Gorm Natlandsmyr og styreleder Jostein Hatlebrekke

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: