God gjennomkjøring mot Brann 2

Åsane vant i dag 4-1 over Brann 2 i Vestlandshallen.

Åsane spilte i dag sin første treningskamp for året. På motsatt banehalvdel i Vestlandshallen stod det unge 3.divisjons laget Brann 2. Kampen ble spilt over to omganger på 35 minutter.

Åsane startet kampen i en 3-4-3 formasjon med disse spillerene:

Borger Thomas-Fredrik Heggland, Aleksander Solli, Martin Ueland-Viljar Birkeland, Andreas Fantoft, Jonas Hestetun, Nikolai Harris-Dennis Antwi, Erik Huseklepp, Geir André Herrem

Åsane starter kampen bra og man kjenner igjen det som har vært trent på så langt i vinteren i spillet. Det jobbes godt og løpes mye over hele banen. Det første målet kommer fra nykommer Dennis Antwi som får en enkel jobb med å sette returen fra keeper inn i det tomme målet. Dennis jobber hardt og skaper en god del farligheter på topp for Åsane utover i omgangen.

Det andre målet kommer litt etter halvspilt første omgang. Det blir slått en corner fra venstre som til slutt treffer Geir André Herrem som setter ballen kontant i målet.

I den første omgangen så har Åsane grei kontroll og slipper ikke Brann 2 til noe særlig, samtidig så ser vi et godt offensivt spill som ender opp i en god del gode målsjanser.

Ti bytter i pausen

I den første kampen så skal alle få spille mye. Derfor bytter Åsane inn alle sine ti innbyttere i pausen. Dermed så starter Åsane den andre omgangen med følgende lag:

Eirik Østgaard-Fabian Rimestad, Magnus Bruun Hansen, Rune Gravdal-Lars Hauge, Andreas Risnes, Stian Nygard, Andreas Fantoft-Senai Hagos, Eldar Sehic, August Selnes

Den andre omgangen går Brann 2 ut og setter press mot Åsane sitt mål, uten at de klarer å komme til de helt store sjansene. Det tar litt tid før Åsane kommer i gang med sitt spill, men når de først kommer i gang så tar det ikke lang tid før ballen er i mål.

Unggutten, Eldar Sehic scorer kampens tredje og fineste mål når han lekker setter ballen i bue over keeperen og inn i det lengste hjørnet, til stor jubel fra tribunen.

Kampens siste Åsane scoring er det en annen unggutt som står for. August Selnes setter inn 4-0 scoringen etter et fint Åsane angrep i forkant.

På slutten av kampen så får Brann 2 sitt utlignings mål. De får straffe som settes hardt og kontant i netttaket. Utakbart for Eirik Østgaard i Åsane målet.

Neste kamp er allerede på Lørdag når vi møter Sotra i Sotrahallen klokken 15:00.