Håkon Lorentzen, Nest-Sotra

Før kampen: Nest-Sotra - Åsane

Åsane liker å gjøre det spennende til siste spark. For en kamp det blir på Ågotnes!

Det var få som kunne se for seg et mer spennende oppgjør mellom rivalene Åsane og Nest-Sotra, enn det vi fikk med straffekonkurransen på Ågotnes i cupen tidligere i år. Men i den posisjonen klubbene er i nå, er det duket for et mulig enda mer nervepirrende oppgjør på søndag. 

Åsane trenger minst ett poeng for å klatre opp fra playoffplassen, mens Nest må karre til seg alle poengene for en sjanse til å spille om opprykk. Det som før sto på lokal stolthet og rivalisering i oppgjøret mellom klubbene, er enda mer tilspisset når det står så mye på spill. 

Sist klubbene møttes var i det overnevnte cupdramaet, hvor det etter fulltid sto 2-2, og Nest-Sotra til slutt gikk seirende ut av straffesparkkonkurransen. Men da Nest gjestet Myrdal tidlig i sesongen, så det riktig så annerledes ut. Åsane seiret 3-1, etter mål av Erik Huseklepp, Magnus Bruun-Hanssen og Nikolai Harris. 

Åsane har dessuten vunnet flest kamper av de to klubbene i innbyrdes oppgjør de siste 15 årene. Men på Ågotnes er det uavgjort i antall vunnede kamper - fem hver. 

De oransje er revansjesugne etter det bitre stortapet på Myrdal mot Strømmen sist runde, så guttene er veldig sugne på seier, og på å vise hvem som er sterkest av Hordalands-klubbene i OBOS-ligaen!

Oppgjøret sparkes i gang på Ågotnes stadion kl. 13 søndag. Still opp og hei fram guttene i dette utrolig viktige og spennende oppgjøret!

Husk at det er gratis inngang på kampen: Skaff deg billetter her

Annonse fra Obos-ligaen: