Fjerner FFO-tilbudet fra nyttår

Foreldre med barn på FFO i Åsane-regi har fått informasjon om endringer i tilbudet fra nyttår.

Åsane Fotball har et uttalt mål om å kunne gi fotballinteresserte barn i bydelen gode og utviklende tilbud som for eksempel FFO, ekstratreninger, fotballskoler eller tilhørighet til et organisert fotballag.

I 2019 har oppslutningen rundt vårt FFO-tilbud vært sterkt dalende. I dag er det for få barn som benytter tilbudet til at vi som klubb kan forsvare bruken av personell (lønnskostnader), øvrig administrasjon, leie av halltid i Vestlandshallen og bruk av Åsastuen.

Internt i klubben kommer vi til å gjøre en grundig gjennomgang av hva slags tilbud barn i bydelen trenger og ønsker seg, og hvordan Åsane Fotball kan legge til rette for aktivitet som får god oppslutning og oppleves som utviklende, ikke bare som et sted barna kan være etter skoletid. En mulighet er å skape et tilbud på tvers av idrettene på Arena Nord når anlegget står ferdig høsten 2020/våren 2021. 

Konsekvensen av dette er at vi ikke tilbyr FFO i Åsane Fotballs regi fra og med januar 2020. De foreldrene som har hatt barn på FFO i høst er informert om dette direkte.

Vi beklager dersom dette skaper utfordringer, men på kort sikt er dette den eneste fornuftige løsningen, da klubben ikke kan forsvare å drive tiltak med så lav oppslutning.

Åsane Fotball kommer til å opprettholde sitt tilbud om ekstratreninger for fotballinteresserte barn i Vestlandshallen gjennom hele vinteren. Vi håper noen av dagens FFO-deltakere ser på dette som et godt alternativ og blir med her. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Benytt [email protected] eller tlf 901 46 948 (Per Christian Larsen, Åsane Fotball).

Annonse fra Obos-ligaen: