Fikset sterk 3-0-seier

Åsane revansjerte nederlaget for Ranheim med en knallsterk 3-0-seier borte mot Strømmen.

Oslo-laget har hatt godt tak på Åsane de gangene lagene har møttes i OBOS-ligaen, men denne gangen var det våre gutter som ville mest og leverte best.

Det begynte med straffescoring ved Henrik Udahl i 1. omgang. Kanskje ikke verdens klareste straffespark da nettopp Udahl gikk i bakken, men skuddet fra ellevemeteren var sikkert.

Da skadeplagete Eirik Wollen Steen hinket av banen ti minutter senere ble nok noen litt nervøse for om de oransje skulle makte å beholde ledelsen, men frykten var ubegrunnet. Martin Ueland erstattet Wollen Steen med stødig stopperspill, og fremover på banen var det duket for Kristoffer Larsen.

Nykommeren kom på banen like før timen var passert, og markerte seg umiddelbart. Først slo han pasningen til Håkon Lorentzen som satte inn 2-0, og deretter var han tredje sist på ballen i angrepet som sikret seieren med Henrik Udahls andre for dagen.

En sterk borteseier for Åsane som nå er oppe i seks poeng og ligger på 9. plass etter fire spilte serierunder. Nå er Lillestrøm neste motstander. Kampen spilles på Myrdal mandag om en uke med avspark klokken 18.00.

FAKTA

Strømmen - Åsane 0-3 (0-1)

OBOS-ligaen, Strømmen stadion. 200 tilskuere. Dommer: Martin Berg, Hunstad FK. Gult kort: Kristian Jahr, Mats-André Kaland (Strømmen).

0-1: Henrik Udahl (str. 36.)
0-2: Håkon Lorentzen (62.)
0-3: Henrik Udahl (79.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Emil Kalsaas (Kristoffer Larsen fra 59.), Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Martin Ueland fra 44.), Jonas Vågen (David Wolfe fra 59.) - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen - Kristoffer Stava (Didrik Fredriksen fra 80.), Håkon Lorentzen, Ole Didrik Blomberg - Henrik Udahl (Joakim Hammersland fra 80.).

Kjøp sesongkort til 1500,- for hele sesongen, så er du sikret plass på denne spennende kampen og resten av sesongen.