Det endte uavgjort mot Alta

Åsane var det beste laget og tok ledelsen, men det holdt det ikke til tre poeng.

Etter en lang reise og en hel helg i Alta var Åsane klar for å hente hjem tre poeng fra Finnmarkshallen. Det så lyst ut etter 1. omgang. Åsane hadde full kontroll på Alta og ledet 1-0 etter at Magnus Bruun-Hanssen klinket laget i ledelsen etter en corner i det 33. minuttet.

Etter 1. omgang fortsatte Åsane det gode spillet etter pause, men så snudde kampbildet og Alta kom mer med i kampen og utlignet etter 60 minutter. Etter målet så ble bortelaget itt passive og falt nedpå en liten periode.

Ti minutter før slutt så smalt det nok en ball i nettet bak Åsane-keeper Eirik Østgaard etter at Alta snappet en håpløs tversoverpasning i den bakerste rekkene.

Da hadde Alta snudd kampen og tatt ledelsen 2-1.

Etter at Alta tok ledelsen fant heldigvis Åsane tilbake til sitt eget spill. Tre minutter før slutt dukket innbytter Jonas Vågen opp på venstre side og dunket inn utligningen til 2-2 med sitt første A-lagsmål for Åsane.

De oransje jaget seieren på slutten av kampen, men fikk ikke inn seiersmålet og kampen endte 2-2.

Neste mulighet til å heie Åsane frem til tre poeng er mot Odd 2 på Myrdal 16. september.

FAKTA

Alta - Åsane 2-2 (0-1)

PostNord-ligaen avdeling 2. Finnmarkshallen. 287 tilskuere. Dommer: Sander Magdalon Bråten Johannessen (Randesund IL). Gult kort: Håvard Nome (Alta), Didrik Fredriksen (Åsane).

0-1: Magnus Bruun-Hanssen (33.)
1-1: Gyon Phillips (60.)
2-1: Christian Reginiussen (80.)
2-2: Jonas Eide Vågen (87.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Ole Didrik Blomberg, Magnus Bruun-Hanssen, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Stian Nygard, Didrik Fredriksen - Kristoffer Stava (Henrik Udahl fra 82.), Kasper Nissen, Joakim Hammersland (Jonas Eide Vågen fra 73.) - Håkon Lorentzen.