Dårlig dag på jobben mot Lincoln FC

Det ble en dårlig dag på jobben for Åsane med 2-0-tap for Lincoln FC.

Åsane reiste til Estadio Municipal De La Linea for å spille mot det gibraltiske laget Lincoln FC. Etter en kjøretur på vel en time fra Marbella var laget på plass på stadion med strøken gressmatte og plass til ca 16.000 tilskuere. Det var en gammel stadion som lå helt på grensen til Gibraltar.

Åsane klarte å spille seg til noen gode muligheter for å score, men ble hardt straffet for personlige feil. Etter 35 minutter ble vi brutt på midten og Lincoln FC straffet oss hardt på den påfølgende kontringen og satte inn 1-0.

Like før pause ble vi nok en gang straffet hardt på en personlig feil og da sto det 2-0 til pause.

Etter en dårlig 1. omgang reiste laget seg litt i den 2. omgang og skapte et par muligheter. Men det ville seg ikke helt foran mål, og kampen endte med 2-0-tap.

Fakta

Lincoln FC - Åsane 2-0 (2-0)

Treningskamp, Estadio Municipal De La Linea, Spania. Dommer: Marius Lien, Fossum. Tilskuere: ca 20.

1-0: Juan Perera (35.)
2-0: Juan Perera (42.)

Åsane (4-2-3-1): Thomas Hille - Emil Kalsaas (Kristoffer Bidne fra 46.), Martin Ueland, Sindre Austevoll, Ole Didrik Blomberg - Simen Lassen (Håkon Lorentzen fra 46.), Didrik Fredriksen - Joel Mvuka, Kristoffer Valsvik, Kristoffer Stava (Stian Nygard fra 46.) - Henrik Udahl (Joakim Hammersland fra 68.).