Blomberg har skrevet treårskontrakt

Han takket nei til Eliteserien. Nå gjør Ole Didrik Blomberg seg klar til seriestart på en ny treårskontrakt.

FOTO: HORDALANDSFOTBALL.NO.

Fjorårets store Åsane-komét manglet ikke tilbud da sesongen var over. Flere klubber i Eliteserien ønsket å signere ham. Men til slutt ble det naturlig for spilleren å fortsette i Åsane.

Da skrev han ikke bare ettårskontrakt. Han signerte for klubben ut 2022. Til glede for alle som er ambisiøse på Åsane sine vegne.

- Har ikke hastverk

Trener Morten Røssland sier følgende:

- Vi elsker å jobbe med unge, ambisiøse fotballspillere. Og selv om Blomberg allerede er god, så må han utvikle seg videre for å ta de neste stegene. Det jobber vi med hver uke, og jeg tror han kan bli en «hit» i OBOS-ligaen i år, sier han.

Han er ikke veldig overrasket over at spilleren snudde i eliteseriedøren og reforhandlet med Åsane i stedet:

- Hans tur kommer hvis han jobber hardt. Det vet han selv også, så det var ikke noe hastverk med å komme seg til Eliteserien i vinter, mener treneren.

Det bekrefter Blomberg:

- Jeg er fortsatt ambisiøs og har planer om å spille på høyere nivå enn det Åsane gjør. Men akkurat nå er dette det riktige for meg, og jeg ser frem til en ny periode i Åsane. Vi har mye bra på gang her, forteller han.

Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, forhandlet frem den nye treårskontrakten med spillerens agent. Han påpeker at en treårskontrakt ikke betyr at Blomberg blir i Åsane i tre år til.

- Det finnes ingen klausuler, ingen overgangstak, ingen hemmelige avtaler her. Men vår filosofi er å utvikle unge, lokale spillere til høyest mulig nivå. Den dagen Ole Didrik er klar for noe som er mye større enn Åsane skal vi selge ham og ønske lykke til, sier han.

Sesongen starter 3. juli. Da venter Sogndal på Myrdal.

Annonse fra Obos-ligaen: