Blir daglig leder i Åsane Fotball

Åsane Fotball har ansatt Branns mangeårige mediesjef, Gorm Natlandsmyr, som ny daglig leder.

51-åringen er inne i sin siste uke i Brann etter at han tidligere i vår informerte klubben om at han ønsker nye utfordringer. Fra 1. juli retter han blikket nordover til Åsane Fotball.

Styreleder Jostein Hatlebrekke sier følgende om valget av Natlandsmyr som ny sjef på Myrdal:

-Det har vært stor interesse for denne stillingen, og vi har hatt samtaler med flere gode kandidater. Vi er veldig glad og stolt over å få Gorm med på laget, og han har vist stor motivasjon for å ta fatt på jobben med å videreutvikle de fantastiske mulighetene vi har i Åsane. Han vet hva det innebærer å være leder i en fotballklubb, og vi er trygg på at han har egenskapene som skal til for at klubben fortsetter å ta nye steg i både bredde og topp.

Gorm Natlandsmyr er inne i sitt 13. år i Brann når han takker for seg. Han har vært en del av klubbens ledergruppe i ni av disse årene, og blant annet hatt ansvar for klubbens mediehåndtering, vært redaktør for alle klubbens egeneide kanaler, drevet rettighetssalg, kommunikasjonsarbeid og hatt sentrale arrangementsoppgaver på rundt 200 stadionkamper.

Han har også vært engasjert i andre former for klubbarbeid, blant annet som styreleder i Årstad IL og som trener og engasjert far for sine fotballspillende barn i IL Sandviken.

Bergenseren med bosted på Lønborg er utdannet journalist og har en fortid i BA som sportsjournalist og sportsredaktør. Han har også vært kommunikasjonsrådgiver i Nor PR.

Natlandsmyr er svært motivert for å lede Åsane Fotball i årene som kommer:

- Det er både sportslig fremgang og anleggsmessig utvikling i Åsane for øyeblikket. Min fremste oppgave blir å bygge klubb og få alle til å jobbe sammen mot felles mål. Jeg skal gå i spissen for en ytterligere profesjonalisering av Åsane, og håper å kunne sette spor etter meg både på kort og lang sikt, sier den nye daglige lederen.

Åsane Fotball har et uttalt mål om at A-laget skal tilhøre Norsk Toppfotball, altså spille i en av de to øverste divisjonene. Det liker Natlandsmyr:

- Årene i Brann har lært meg hva som kreves for å drive en fotballklubb på økonomisk forsvarlig vis og samtidig få gode sportslige resultater. Styret i Åsane viser meg tillit når de mener jeg er rett person til å lede klubben i årene som kommer, og sammen skal vi bygge en robust klubb der egenutvikling av spillere står sentralt.

Han signaliserer at Arena Nord vil gi Åsane nye muligheter som skal utnyttes:

- Jeg har tro på at næringslivet i Åsane vil finne det enda mer interessant å jobbe sammen med Åsane når Arena Nord står ferdig. Vi har et felles mål om å skape vekst og økt stolthet i bydelen, sier han.

Styreleder Jostein Hatlebrekke benytter samtidig anledningen til å takke Nils Petter Lampe for innsatsen som daglig leder de siste 4 årene:

Nils Petter har vært en viktig ressurs for oss, og har vært sentral i arbeidet med å profesjonalisere klubben. Vi er svært glad for at nå vil være med videre i en rolle som prosjektleder inn mot Arena Nord.

Annonse fra Obos-ligaen: