Åsane og Mjelde avslutter samarbeidet

Åsane Fotball og Mons Ivar Mjelde er enig om å avslutte samarbeidet når kontrakten går ut 31.12.2018.

Pressemelding fra Åsane:

Åsane Fotball og Mons Ivar Mjelde er enige om å avslutte samarbeidet når kontrakten går ut 31.12.2018.

Styret takker Mjelde for innsatsen, og vil trekke frem at en rekke lokale spillere har fått OBOS-ligaerfaring i hans trenerperiode, og at fire spillere har fått kontrakter i Eliteserien.

Åsane Fotball er en bydelsklubb med 40 lag og 550 spillere på alle nivåer. Vår visjon er at vi skal være en klubb med lokal forankring som utvikler spillere på alle nivåer, samtidig som vi skal være en del av toppfotballen i Norge. Vi vet at dette er en vanskelig balansegang, men fire år i OBOS-ligaen har vist at det er mulig. Vi ønsker å komme raskt tilbake, men ikke på bekostning av vår visjon og våre verdier.

Et nedrykk til PostNord-ligaen medfører for Åsane Fotball et bortfall av betydelige inntekter. Dette betyr at utgifter til spillere, trenere og administrasjon må reduseres. Men selv med reduserte inntekter, vil budsjettene være betydelig høyere enn budsjettet vi hadde da vi rykket opp i 2014. Vi ønsker i så stor grad som mulig at kuttene ikke skal gå utover aldersbestemte lag og utviklingsavdelingen.

I vårt søk etter ny trener for Åsane vil vi vektlegge en trener som ønsker å være med på å utvikle spillere fra Åsane og bergensområdet til å ta steget opp og tilbake i Norsk Toppfotball.

Annonse fra Obos-ligaen: