Åsane Fotball søker salgs- og markedsansvarlig

Den vi søker må - i likhet med spillerne våre - være ambisiøs, sulten og villig til å løpe både fort og langt for å lykkes.

Etableringen av gigantprosjektet Arena Nord gir Åsane Fotball helt nye muligheter inn mot næringslivet. Det bygges en moderne fotballarena med moderne eksponeringsmuligheter, gode fasiliteter for kundepleie, nettverksbygging og ikke minst en arena som vil gjøre klubben mye mer attraktiv for publikum.

Arenaen står klar i 2021, men fra januar 2020 ønsker vi å ha på plass vår nye salgs- og markedsansvarlig som skal lede arbeidet med å sikre Åsane Fotball gode og langsiktige partneravtaler og på den måten bidra til at vi kan videreutvikle oss og nå klubbens mål.

Vi har en nedfelt målsetting om å være en del av Norsk Toppfotball. Vi skal ha et fremragende utviklingstilbud til unge spillere og samtidig være en klubb der alle som ønsker å spille fotball finner sin plass.

Vi ønsker oss en lagspiller som bidrar til å skape god stemning både i klubblokalene og ute blant etablerte og fremtidige samarbeidspartnere, og som gjennom målrettet arbeid bidrar til at Åsane Fotball øker inntektene og har fornøyde partnere på alle nivåer. Du har MOT og må være en relasjonsbygger.

Dokumenterte resultater fra B2B-salg er en forutsetning. Vi forventer også at den vi ansetter har god digital kompetanse, er ryddig og strukturert og med evne til å forstå den kompleksiteten som salgsjobber i en fotballklubb innebærer. Har du også allerede et nettverk i det bergenske næringslivet er det en fordel, men ikke et krav.

ARBEIDSOPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

 • Forhandling, utvikling og oppfølging av kommersielle avtaler. Både eksisterende partnere og nysalg.         
 • Sørge for gode møteplasser og arrangement for klubbens samarbeidspartnere.
 • Utvikle gode løsninger for hospitality på arena og ivareta klubbens partnere på kampdag.
 • Gjennomføre og analysere markedsundersøkelser ut mot våre samarbeidspartnere.
 • Ta eierskap til klubbens CRM-løsning og bygge databaser både på bedrifts- og personnivå.
 • Være klubbens representant i relevante foreninger og fora.
 • Delansvar for å øke salget av billetter og sesongkort.
 • Generell markedsføring, omdømme- og merkevarebygging i samspill med den øvrige administrasjonen.

ANNET:

 • Tittel: Salgs- og markedsansvarlig
 • Stillingsprosent: 100 %
 • Konkurransedyktige vilkår
 • Tiltredelses: Januar 2020
 • Arbeidssted: Myrdal, Åsane

Stillingen rapporterer til daglig leder og får en nøkkelrolle i klubbens videre utvikling.

Er du den rette for oss, eller kjenner du noen som vil passe i rollen som salgs- og markedsansvarlig i Åsane Fotball? Vi ser frem til å høre om hvorfor du er den rette for oss!

Rekrutteringsprosessen utføres av StandOut AS.

Søk på stillingen

NB: Bare søknader som leveres elektronisk gjennom «søk på stillingen»-knappen blir vurdert.

Søknadsfrist er 16. september, men på grunn av ønsket oppstart 01.01.20 vil vi vurdere kandidater fortløpende, så ikke vent med å levere din søknad.

Har du spørsmål kan du kontakte ansvarlig rekrutterer Stian Borgenhaug på +47 909 26 728 / [email protected] eller daglig leder i Åsane Fotball Gorm Natlandsmyr på +47 902 68 296 / [email protected].

Med offensiv og attraktiv fotball fra lokale spillere skal Åsane Fotball etablere seg i toppen av norsk fotball. Dette skal vi oppnå via et sterkt lokalt engasjement, kvalitetstilbud til alle aldersgrupper og et fremragende utviklingstilbud. 

Annonse fra Obos-ligaen: