Sterk borteseier mot Grorud

Åsane beholdt roen da kampen sto og vippet og sikret seg en sterk 4-1-seier borte mot Grorud.

Klikk på vinduet over for å se sammendrag fra kampen.

Trener Morten Røssland gjorde fem bytter fra kampen mot KFUM Oslo sist lørdag, noen av disse for å minske belastningen i et tøft kampprogram.

Det gikk fint. Thomas Hille gjorde en god kamp i mål, og unggutten Sigurd Kvile klarte seg godt i midtforsvaret.

Og fremover på banen var det et målfarlig lag som viste seg frem. Det begynte med en lekker heading fra Stian Nygard før syv minutter var passert. Deretter scoret Kristoffer Valsvik et praktfullt mål fra distanse etter 21 minutter.

Punkterte kampen

Stillingen holdt seg til pause. Så ble det mer spenning i kampen da Grorud reduserte til 1-2 etter drøye timen. I den perioden var Åsane litt shaky bakover. Men en scoring til fra Valsvik roet nervene. Den kom etter en suveren kontring.

Så fikk den unge venstrebacken fra Bergen Nord, David Wolfe, gleden av å score sitt første Åsane-mål på overtid. 4-1-seier!

K P
4 Ranheim TF 22 38
5 Åsane 23 36
6 KFUM 23 31
7 Jerv 21 31

Med tre poeng her er Åsane oppe i 36 poeng på 23 kamper. Meget sterkt for et nyopprykket lag!

Neste kamp er borte mot HamKam på søndag. Så er det Ull-Kisa hjemme neste onsdag (klokken 13.00) før Lillestrøm venter på Åråsen.

FAKTA

Grorud - Åsane 1-4 (0-2)

OBOS-ligaen, Grorud Arctic Match. Dommer: Svein Tore Sinnes (Flekkefjord). Gult kort: Henrik Udahl, Didrik Fredriksen (Åsane).

0-1: Stian Nygard (7.)
0-2: Kristoffer Valsvik (20.)
1-2: Jonas Pereira (63.)
1-3: Kristoffer Valsvik (87.)
1-4: David Wolfe (90.)

Åsane (4-2-3-1): Thomas Hille - Emil Kalsaas, Eirik Wollen Steen (Sindre Austevoll fra 69.), Sigurd Kvile, David Wolfe - Kristoffer Valsvik, Didrik Fredriksen (Simen Lassen fra 69.) - Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Martin Ueland fra 83.), Senai Hagos (Kristoffer Larsen fra 56.) – Henrik Udahl (Joakim Hammersland fra 69.).