Åsane-akademiet starter opp igjen

Tirsdag 18. januar kan vi endelig starte opp igjen. Påmelding pågår - la ditt barn delta!

Etter et lite opphold grunnet pandemien kan vi endelig ønske velkommen til Åsane-akademiet igjen. Akademiet er for spillere som ønsker ekstra trening med svært godt kvalifiserte trenere.

Tilbudet gjelder for gutter og jenter født 2009-2014. Vi ønsker å skape et godt lærings- og utviklingsmiljø der unge, fokuserte spillere kan nå sine mål og delmål i et seriøst miljø.

Det eneste vi krever er at spillerne er fokuserte og lærevillige på øktene.

Godt utdannede trenere

Trenerne på Åsane-akademiet vil være fra Åsanes utviklingsavdeling, fra Åsane 2 til G13. Dette er trenere som til dagen jobber med å utvikle spillere til et høyt nivå i Norge, og som har bidratt til utvikling av spillere som er aktuelle for A-laget til Åsane og spill høyere oppe.

Trenerne er godt utdannet gjennom NFFs utdanningsløp og fellesnevneren for alle trenerne er at de er veldig ambisiøse, godt forberedte og har en svært god tilstedeværelse og oppfølging på feltet.

Vi retter spesielt fokus på individuell utvikling i lagskontekst, som er tilpasset spillernes ferdighets- og modningsnivå. Intensjonen er å lære mer om fotball, i henhold til utviklingsavdelingens fagplan. 

Nå i vinterhalvåret trener vi inne i Vestlandshallen.

PS! Vi ønsker selvsagt også at målvakter melder seg på og lover et godt opplegg for disse også.

Priser og påmelding

Oppstartdato: Tirsdag 18. januar.

Det er mulig å melde seg på følgende dager:

  • Tirsdag 15.00-16.30 (2009-2014)
  • Torsdag 15.00-16.30 (2009-2014)
  • Fredag 15.00-16.30 (2009-2014)

Keepertrening fredag 15.00-16.30 (2009-2014)

Antall dagerPris pr mnd
1400
2800
31200

 

Man får faktura i slutten av måneden.

Vi ønsker alle unge og ambisiøse spillere hjertelig velkommen til godt planlagte, utviklende og engasjerende økter i Åsane-regi.

Trykk her for påmelding.

Er det spørsmål kan dere kontakte Mathias Låstad som er administrativ ansvarlig for gjennomføringen av akademiet.

Mail: [email protected].

Smittevernet er viktig

Med tanke på smittevern vil det bli en liten endring fra hvordan Akademiet ble gjennomført før nedstengingen i desember. Vi deler nå deltakerne i to grupper med 20 i hver gruppe. Disse vil trene på hver sin 1/4 bane i Vestlandshallen, og vi tar ned skilleveggene slik at disse gruppene ikke blandes.

Det vil da si at makskapasiteten går fra 60 til 40 deltagere tirsdag og torsdag, og fra 50 til 28 på fredager (derav 8 keepere). Dette kan føre til at noen som ønsker å delta ikke får plass. Det er beklagelig, men dessverre noe vi må forholde oss til enn så lenge.

Spillerne kan trene med kontakt, men det er viktig at man holder avstand før og etter treningen. Våre instruktører vil holde avstand til deltakerne i henhold til dagens retningslinjer. 

Annonse fra Obos-ligaen: