Muligheter for din bedrift

Vi tilbyr spennende muligheter for din bedrift. Bli med på laget!

Åsane Fotball legger til rette for at din bedrift skal lykkes med oss. Sammen kan vi skreddersy et opplegg som ivaretar bedriftens behov, enten dere trenger økt kjennskap, ønsker en arena til å møte det øvrige næringslivet og gjøre forretninger sammen eller har lyst å skape gode opplevelser sammen med de ansatte.  

Vi løfter fotballen der du bor

I Åsane Fotball går topp og bredde hånd i hånd. Fokuset ligger på utvikling av lokale spillere, med mål om ha et A-lag i en av de to øverste divisjonene.

Kontakt oss:

Dette skal vi oppnå via et sterkt lokalt engasjement, kvalitetstilbud til alle aldersgrupper og et fremragende utviklingstilbud.

Vi opplever at bedriftene i vårt nettverk både ser nytten av å bidra til utvikling i vår bydel, samtidig som utbyttet av investeringene de gjør på markedssiden gir målbar og god effekt.

Vi har et tilbud til alle som ser nytten av å jobbe sammen med oss, uavhengig av størrelse og nivå.

Partnerfrokost
SAMLES: Før sesongen var det bli kjent-frokost på Egon for partnerne.

Profilering på arena

På vår hjemmebane på Myrdal vil arenaprofilering gi god synlighet på live-sendinger fra A-lagets kamper, i lokalavisene og for vårt publikum og alle som benyttet banen til trening.

Det er mange muligheter med hensyn til ulik type og grad av synlighet hvor vi tilrettelegger løsninger i samarbeid med dere. Det være seg TV-sone eller publikumssone.

I hovedsak har våre arenapakker to standard størrelser: 4 x 1 meter og 8 x 1 meter.

PÅ DRAKTEN: Simen Lassen i 2020-drakten.

Profilering på drakt

Åsanes lett gjenkjennelige oransje og sorte drakt er attraktiv for bedriftene i vårt nettverk. Synlighet på drakten gir din bedrift stor synlighet både på hjemme- og bortekamper.

Våre draktpartnere har sin plassering gjennomgående for alle klubbens lag. Vi har cirka 40 lag, fra våre minste til vårt A-lag i OBOS-ligaen.

Disse avtalene bygges i kombinasjon med arenasynlighet og øvrig skreddersøm med hensyn til målsetting for våre hovedpartnere.

Nettverksbygging

Vi sørger for at din bedrift får relevante møteplasser til å gjøre forretninger med hverandre. Gjennom møteplassene til Åsane Fotball kan personlige relasjoner knyttes og utvikles til business for begge parter.

I nettverket møter dere også klubbens ledere, trenere og spillere som gir innblikk i sin hverdag og arbeidsmetoder.

Typiske nettsverksarrangementer vil gjerne være en kombinasjon av faglig og sosialt innhold. Vi kan nevne årlig kick-off før sesongstart, lunsjarrangement, julebord og «bli kjent-dag» gjennom møtebørs. Gjennom sesongen arrangeres det inntil åtte ulike arrangementer for våre partnere.

Familieweekend illustrasjon
MYE SOM SKJER: Familiedag med masse unger og aktive partnere er et godt eksempel på populære tiltak.

Aktiviteter for barn og ungdom

Åsane Fotball arrangerer ikke bare fotballkamper. I løpet av et år står vi bak mange spennende aktiviteter for våre samarbeidspartnere, vårt publikum og nærmiljøet.

Vi tilrettelegger aktiviteter hvor barn og ungdom kan delta kostnadsfritt:

  • Om våren har vi pleid å arrangere familiedag.
  • Før og etter sommerferie kan barn delta på våre fotballskoler.
  • På høsten inviteres hele byens fotballbarn på Nabofest, en turnering hvor selv påmelding er gratis for deltakende lag.

For alle disse arrangementene er det gjennomgående at flere av våre flotte partnere bidrar økonomisk for gjennomføring.

arena nord tegning fotball
HER skal Åsane Fotball spille kampene sine fra 2021-sesongen. Din bedrift er velkommen til å diskutere mulighetene på vår nye arena.

Fremtiden er på Åsane Arena

Like ved dagens hjemmebane bygges gigantiske Åsane Arena som skal stå klar til 2021-sesongen. Det gir våre samarbeidspartnere helt nye og unike muligheter.

Åsane Fotballs nye arena får cirka 3500 sitteplasser, og det planlegges tidsriktige lokaler for samarbeidspartnere og markedsføringsmuligheter både i forbindelse med treninger og kamper.

Les mer om Åsane Arena her

La oss møtes, så presenterer vi planene for dere.

Bli bedre kjent med oss

Salgs- og markedssjef Atle Berntsen hjelper næringslivet til å lykkes sammen med Åsane. 

Marked

Atle begynte i Åsane våren 2020. 

Daglig leder Gorm Natlandsmyr er også involvert i klubbens markedsarbeid. Han har mange års erfaring fra norsk fotball. Gorm begynte som daglig leder i Åsane Fotball i juli 2019. Han kom da fra Sportsklubben Brann, der han jobbet i tolv år som mediesjef og tilhørte klubbens ledergruppe.

Gorm er kommunikasjonsmann og mangeårig journalist/redaktør (Bergensavisen), god på PR, pressehåndtering, sosialer medier og nettsider. Han er vant til å jobbe med å gi bedrifter utbytte for midlene til «skyter inn» i fotballen, og liker å utvikle konsepter der både klubben og partnerne får synlighet og godt omdømme av å samarbeide. 

Annonse fra Obos-ligaen: